sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vko 50-52: Kevyempi treeniviikko ja flunssa!

Joulu on lusittu ja blogikin on uinunut. Eipä tässä, toissaviikko eli vko 50 treenattiin vielä normaalisti. Viime viikko sitten menikin alkuun normaalisti, kunnes flunssa iski. Vielä alkuviikosta ehdin iloita, että jes, pääsisin lauantaina pitkälle 1,5 tunnin lenkille, kun loma alkaa, niin turha toivo. Vieläkin on antibioottikuuri meneillään angiinaan, minkä vuoksi lääkäri kielsi ehdottomasti liikunnan ja ylipäätään hengästymisen koko loppuvuonna ja senkin jälkeen kehoitti rauhalliseen starttiin.

Joululoman eka viikko siis meni kolmella L:llä: lepoa, leffoja ja lautapelejä.
Tässäpä loppuvuoden lenkit, seuraavassa postauksessa sitten muuta kuin liikkakuulumisia.

VKO 50: Maanantain lenkki 8.12.

Toissaviikon maanantaina hilpaisin lenkille sillä aikaa, kun avopuolisoni jäi treenaamaan Kuntomaailmaan. Heillä oli lätkätuomareiden treeni, joten "odotellessani" päätin käydä lenkillä. Lenkki kulki oikein kivasti.
VKO 50: Lauantain lenkki 13.12.

Lauantaina 13.12. olin kummisetäni 60-vuotissynttäreillä. Synttäreiden jälkeen lähdin lenkille maha täynnä kakkua. Ajoitus oli juuri oikea, ehdin lenkiltä pois ennen pimeää. Tuolla maaseudulla, kun ei niitä katuvaloja juuri ole, niin parempi juosta valoisan aikaan.

VKO 51: Tiistain lenkki 16.12.

Viime viikon tiistaina vedin ensin yhden ekstraryhmistunnin, puolen tunnin yläkroppaan painottuvan kahvakuulatunnin. Sen jälkeen normisetti sisäpyöräilyä ja lopuksi lenkille. Mieli oli ekstrapirteä, loma läheni. Ryhmäliikuntatunnitkin jäivät osaltani lähes parin viikon lomalle. Tosin oikeasti taukoa tulee nyt reilu pari viikkoa tämän flunssan takia.

Joka tapauksessa, tämä tiistain 16.12. reipas 9 km oli koko vuoden viimeinen juoksulenkki. Seuraavan kerran tennarit laitetaan jalkaan vasta ensi vuonna.


Lenkki meni tutuissa maisemissa Ristikivessä.

VKO 52: Lepoa, leffoja ja lautapelejäSellaiset olivat tämän vuoden viimeiset juoksut. Ensi vuonna sitten lisää. Loma on mennyt tähän saakka lepäillessä, suorastaan laiskotellen. Jos Polarin aktiivisuuspalkki näyttää normaalisti 200–300% per päivä, niin tältä viikolta aktiivisuutta on keskimäärin noin 40%/päivä. Kaikista laiskin päivä taisi olla eilinen, aktiivisuuspykälä 17%.

Lautapelejä on pelattu ja alkuloma pelkästään maattu sohvalla. Leffoja on katsottu telkkarista niin monta, että en ole enää pysynyt laskuissa, voi olla, että kohta ei kaksi kättä riitä laskemaan leffojen määrää. Battle Sheepiä on pelattu enemmän kuin laki sallii, eilen taidettiin pelata jo 15 erää putkeen. Se on muuten valittu "Vuoden perhepeliksi", vaikka siskoni taisi nimetä sen "Vuoden perheriitapeliksi". Sen verran mukava peli blokata toisen lampaat, että.

Lue lisää Battle Sheep -lautapelistä: http://www.lautapeliopas.fi/peliarvostelut/battle-sheep/

Varoitus! Battle Sheep saattaa aiheuttaa perheriitoja.


Pukkikin toi lahjoja, että kai sitä ollaan sitten oltu kilttejä. Sain mm. lahjakortin Intersportiin, sillä saisi sitten maksaa ainakin osittain ne nastakengät juoksuun. Joulupukki kasvatti myös sohvarahastoa mukavasti, sekä toi mm. uuden treenilaukun, hikipyyhkeitä, uudet tyynyt, lahjakortin Pentikin myymälään sekä handsfreen (menee lenkitkin sitten mukavasti, kun voi juoruta puhelimessa).

Mutta jatketaan tästä seuraavassa postauksessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti