sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Uusi lelu: Polar Loop

Olen jo hetken (siis monta pitkää viikkoa) halunnut ostaa itselleni Polarin Loopin. Loop ei siis ole perinteinen sykemittari, vaan se mittaa aktiivisuutta koko päivän ajalta. Tarkoitus oli ostaa Loop, kun veronpalautukset tulevat, mutta koska sähköpostiini pamahti tällä viikolla Intersportin -25% alennuskuponki, oli Loop aivan pakko hakea tänään (kuponki oli voimassa 2.12. asti). Tuon lelun ovh on 90 euroa.

Loop latauksessa.


Tässä otteita Polarin sivuilta Loopista:

"Sinulle, joka haluat tietää todellisen aktiivisuutesi vuorokauden aikana ja saada vinkkejä, joiden avulla saavutat aktiivisuustavoitteesi.

• Opastaa pysymään aktiivisena koko päivän
• Antaa palautetta päivittäisestä, viikoittaisesta ja kuukausittaisesta aktiivisuudestasi
• Näyttää päivittäisen aktiivisuuden, kalorit,askelten määrän ja kellonajan
• Lisäohjausta ilmaisen Polar Flow sovelluksen ja Polar Flow verkkopalvelun avulla
• Yhteensopiva Polar H6- ja H7 Bluetooth Smart sykesensoreiden kanssa 
Vesitiivis"

Siis minähän liikun aika paljon, mutta toisaalta istun todella paljon (ja se istuminen tappaa, kuten sanotaan). Teen toimistotyötä, joten tietokoneella tulee istuttua lähestulkoon se 8h päivässä. Kun sykemittaria käytetään treenatessa ja tutkitaan siitä treenin vaikutuksia, käytetään Loopia koko ajan. Ymmärsin Interin myyjän puheista, että se mittaa aktiivisuutta jotenkin tärinästä (?), minkä vuoksi se ilmeisesti pitää laittaa oikeakätisenä juuri vasempaan ranteeseen.

Rannekkeesta piti leikata melkoinen siivu pois kummastakin päästä.


Pelottavinta käyttöönotossa oli rannekkeen leikkaaminen. Itselläni on todella pieni ranne. Ranne piti mitata mukana tulleella mittaliuskalla ja eikun sakset käteen. Onneksi netissä luki Polarin sivuilla, että ranneke vaihdetaan, jos sen itse tyhmänä leikkaa liian lyhyeksi. Oma kokoni oli 8&7.
Mutta nyt laite latautuu, kerron sitten myöhemmin millaista tätä on ollut käyttää. Mitä netistä luin joitain kommentteja, niin kuulemma hyvä kapistus. Tosin joku jo pidempään käyttänyt kertoi, että akku alkaa vaatia latausta aika tiheään jo muutaman kuukauden aktiivisen käytön jälkeen. Saapa nähdä miten käy.

Lisätietoja ja käyttöohje:
http://www.polar.com/e_manuals/Loop/Polar_Loop_user_manual_Suomi/ch01.html
http://www.polarloop.com/fi/Ja loppuun vielä tämän viikon treenit. On tullut treenattua aika kovaa, ensi viikolla hieman kevyemmin :)

Tiistain multisport on spinning. Sähelsin hieman Polarin RCX5:n kanssa.

2 kommenttia:

 1. Kirjoitit: " Onneksi netissä luki Polarin sivuilla, että ranneke vaihdetaan, jos sen itse tyhmänä leikkaa liian lyhyeksi."

  Missä tuo lukee?

  Entä miten nuo lajit saa näkyviin tuonne omaan päiväkirjaan? Vaatiiko se sen sykesensorin?

  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, piti oikein itsekin muistella mistä luin tuosta, että se ranneke vaihdetaan. En nyt äkkiseltään löytänyt samaa kohtaa, josta tuosta luin, mutta seuraavan löysin:

   "Entä jos leikkaan rannekkeen liian lyhyeksi?
   Ota yhteys Polarin asiakaspalveluun tai rannekkeen ostopaikkaan kuukauden sisällä ostopäivästä, niin se huolletaan maksutta.
   http://www.polar.com/fi/tuki/ota_yhteytta/sahkopostia_polarille"

   Lähde:
   http://www.polar.com/fi/support/what_if_i_trim_the_bracelet_too_short_for_my_wrist?product_id=63457&category=faqs

   Ja veikkaisin, että se lajien näkyminen vaatii juurikin sen sykesensorin, koska itsellänikään lajit eivät näy.

   Pitääpäs koettaa ehtiä kirjoitella vielä tällä viikolla lisää omia kokemuksia Loopista. Tuolta löytyy myös hyvä palsta valmiista kysymyksistä:
   http://www.polar.com/fi/tuki/Loop?category=faqs

   Poista