sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kesäloma lusittu, mitä tuli tehtyä?

Neljän viikon kesäloma on mennyt vauhdilla. Kotona ei ole ehditty kuin käydä kääntymässä ja vähän pyykkiä pesemässä välillä. Mutta ei voi sanoa kuin, että kesäloma oli huikea! Hieman alussa jänskätti, luvassa oli kahdeksan vuoden parisuhteen jälkeen sinkkukesä. Kesälomalle ei myöskään ollut luvassa ainuttakaan ulkomaanreissua, kun aiempina kesinä oltiin aina käyty reissussa Suomineidon ulkopuolella. Hieman siis erilainen kesä, mutta ei voi todellakaan sanoa, että millään tavalla huono, päinvastoin.

Tässä vielä kymmenen nostoa lähes aikajärjestyksessä kesäloman happeningeista. Näiden voimin on hyvä lähteä huomenna töihin.

1. Suunnistus Venloissa


Eka kesälomapäivä tai oikeastaan viikonloppu alkoi jännittävissä tunnelmissa, ekaa kertaa suunnistamassa Venloissa. Huippureissu, ensi vuonna mennään uudestaan.

2. Laajavuoren tunkkaus x10


Ekalla lomaviikolla tavoite oli saada kropalle treenien puolesta uusia ärsykkeitä ja sehän onnistui hienosti Laajavuoressa. Ajatus oli, että olisi joskus siistiä vetää mäki ylös kymmenen kertaa, mutta sehän meni siinä samalla kertaa, kun alkuun päästiin.

3. Mökille pyöräily


Jokavuotinen perinne, 97 kilsaa pyöräilyä möksälle Kannonkoskelle. Fillarointireissu oli hyvä startti juhannukselle ja tämä yhdistettynä Laajavuoren tunkkaukseen, niin tiesi tehneensä jotain.

4. Haltin vaellusAivan mieletön reissu! Tästä kirjoitan lisää vielä myöhemmin. Haltin huiputus, leveän ja paikoittain vahvasti virtaavan joen ylitys, poromiehet ja mahtavat maisemat, upea reissu tyttöjen kanssa. Ikävä.

5. Mökkeily ja mökkiraksaJuhannuksena mökillä nautittiin upeasta säästä, kalastuksesta ja auringosta. Haltin jälkeen pari päivää meni mökkiraksalla, kuin olisi kotiin tullut, on siellä sen verran vietetty aikaa edellisinäkin kesälomina. Luurit korville ja pensseli heilumaan, ihanaa puuhastelua. Plus ne evästauot isukin kanssa rantamaisemissa, loving it.

http://juoksevabasiliski.blogspot.fi/2016/06/juhannus-mokilla-valokuvia.html

6. Kuopion viinijuhlat


Tämä oli kesäloman eniten maksaa koetteleva reissu. Vesalan esiintyminen jäi väliin, kun punkku maistui hotellilla, mutta Kaija Koo nähtiin. Juhlavuoden viinilasikin tuli kotiinviemisinä.

7. Puolimaraton Pekan Pyrähdyksessä


Toukokuun jälkeen seuraava puolimaraton mökkimaisemissa Kannonkoskella. Tulos oli lähes sama kuin Helsinki City Runilla. Mukava juoksu, vaikka oma juoksukunto ei ihan parhaassa tatsissa tuolloin ollutkaan.

http://juoksevabasiliski.blogspot.fi/2016/07/puolimaraton-pekan-pyrahdyksessa-2016.html

8. Melontareissu KolovedelläEnsimmäinen yön yli melonta Kolovedellä Savon suunnassa. Sää ei olisi voinut olla parempi, aurinkoa riitti ja järvikin oli suurelta osin tyyni. Tämä oli myös puolimaratonin jälkeen hyvää ja kevyttä treeniä etenkin yläkropalle.

http://juoksevabasiliski.blogspot.fi/2016/07/melontareissu-kolovedella.html

9. Suomipop-festivaalit
Nämä loppuivat eilen, kolme päivää hilluttiin festareilla alkoholittomalla linjalla pikkuveljen kanssa. Nyt on kyllä biletetty, on huudettu, taputettu ja hypitty, melkein meinasi kunto loppua kesken. On nähty JVG, Anna Abreu, Apulanta, Cheek, Siltsu, Chisu, Antti Tuisku, Elastinen ja ties mitä. Huikeet festarit ja kivaa oli, vaikka lauantain sää olikin melko märkä. Kiitti Kimble, ensi vuonna uudestaan ;)

10. Muu treenailuTreenattu on kesälläkin, vaikka tekeminen on ollut arkea erilaisempaa. Laajavuoressa on tunkattu, on ollut vaellusta, melomista, pyöräilyä, mutta myös muita treenejä. Aina, kun olen Jyväskylässä käynyt, on tyttöjen kanssa koetettu sopia crossfit-treenejä. Maastavedossa nousi 80 kiloa, pääkoppa luovutti 90 kilon suhteen. Mökille taas vein hinausköydet ja isukki hommasi pari autonrengasta, niitä kelpaa vedellä mökkitietä pitkin. Ja tähän kun yhdistää leuanvetotangon, rautakangen ja kehonpainoharjoittelun, niin treenileiri on valmis.

Ihana kesä, en voi muuta sanoa. Huomenna palataan arkeen, työhön ja kaikkeen muuhun, mukavaa tosin sekin. Kiitos kaikille asianosaisille kesäloman riennoista, kesäloma oli aivan huikea. *sydän*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti