keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Otson 1-vuotissynttärit

Juhannuspäivänä vietimme mökillä Otson 1-vuotissynttäreitä. Juhlat olivat pienet, paikalle oli kutsuttu vain perhepiiri eli mun ja Nikon vanhemmat sekä mun mummu ja meidän sisarukset perheineen. Ihanan moni paikalle pääsikin, vaikka juhannuspäivä varmasti on haasteellinen ajankohta. 


Päivänsankari valmistautui suuriin juhliin nukkumalla kunnon päiväunet, unta taisi riittää reipas pari tuntia, jos ei enemmänkin. Kyllä olikin ilme näkemisen arvoinen, kun herätessä mökki oli täynnä ihmisiä.


Synttärit aloitettiin alkoholittomilla maljoilla sekä lounaalla. Menussa oli vihreää salaattia ja pastasalaattia sekä hirveä ja uusia perunoita, lisukkeena kaupan leipää ja siemennäkkäriä. Jälkkäripöydässä taas oli kinkku- ja jauhelihapiirakkaa sekä Pätkiskakku, smoothiekakku ja raparperipiirakkaa, kaikki gluteenitonta. Ja olipa lisänä vielä karkkibuffetkin.

Otso sai ihan hurjasti lahjoja, iso kiitos niistä. Kaikista erikoisin oli siskoni ja siskon miehen tekemä puinen virveli, jolla saa onkia magneettikaloja, siis aivan ihana! Isompana virveliin saa lisättyä koukutkin. Siis se oli tehty kokonaan itse, virveli sekä kalat, ja kalojen taakse oli tavutettu kalojen nimetkin. Aivan hurjan hieno!


Hieno oli myöskin Fjällravenin Kanken -lastenreppu, sillä kyllä kelpaa lähteä päiväkotiin. Reppu oli myös siskoltani sekä veljeltäni eli kummien lahja. 


Siskon mies ja sisko olivat tehneet Otsolle itse upean virvelin sekä kalat.

Muita hittilahjoja olivat erilaiset legot sekä klassikko potkumopo, joita tuli kaksin kappalein. Onpahan kätevää, kun toisen mopon voi jättää mökille ja toisen kotiin. Lisäksi Otso sai myös ihania vaatteita, oli pikkukakkosen bodya, super baby -body ym. Aivan ihana oli myös lasten liikennematto, joka siis oli hieman erilaisempi kuin perinteinen liikennematto. Se on aivan täydellinen Otson omaan huoneeseen!


Ja pisteenä I:n päälle isomummun lahja eli mökille kasattu hiekkalaatikko ja hiekkalelut. Toisesta alla olevasta kuvasta puuttuu vielä hiekka, mutta nyt sekin on jo paikoillaan.


Iso kiitos kaikille synttäreistä! Synttärijuhlien lisäksi Otsoa muistivat naapurit, niin lahjapaketein kuin kukkakimpuin, kaunis kiitos. Kiitos myös Uusikylän suuntaan vaatelahjasta, autopuku oli hieno!


Viimeisimpänä ilme miltä tuntuu, kun syöt synttärijuhlien aamuna puuroa, etkä meinaa malttaa odottaa, että vieraat saapuvat :D

2 kommenttia:

 1. Moikka! Mahtaako tulla enään uusia postauksia? Ihanan aito blogi sinulla :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos! Olen tässä asiaa mietiskellyt jo muutaman kuukauden, että mitä tekisin blogini suhteen. Blogi alkoi liikunta-harrastuksen myötä ja kehittyi oikeastaan kertomaan vaellusjutuista ja maratonille treenaamisesta. Nyt viime vuosina ne eivät ole olleet päällimmäisiä asioita ja blogi on ollut enemmänkin tämmöinen vauva/perhe-elämästä kertova, jossa ei tietysti ole mitään väärää. Mutta olen tosiaan miettinyt, että mihin blogini jatkossa painottuisi, jos sitä kirjoittaisin vai olisiko se vähän kaikkea?

   Mutta kiitos sinulle, palautit tämän asian mieleeni 🙂

   Poista