tiistai 14. toukokuuta 2019

Blogin jatko?

En ole kirjoittanut blogiini mitään melkein vuoteen. Esikoisemme oli vuosi ja kaksi kuukautta, kun palasin töihin elokuussa 2018 ja kiireinen, uudenlainen arki alkoi. Kun töitä tekee koneella istuen, ei sitä halunnut enää tehdä kotona iltaisin, kun vapaa-aika oli muutenkin vähäistä. Blogi unohtui kaiken kiireen keskellä. Lisäksi vaihdoin puhelintakin ja vanha blogiohjelma ei enää toiminut, eikä toimi vieläkään. Läppärin esille kaivaminen oli liian työlästä.

Äidin rakkaat, Otso ja Olavi.

Paljon on tapahtunut sen jälkeen. Toinen poikamme syntyi melkolailla kaksi kuukautta sitten ja olen siis jälleen äitiyslomalla. Esikoinen on hoidossa vielä tämän kuukauden aamupäivät ja sitten jää ainakin kesän ajaksi kotiin. Kesäni tulee siis menemään pitkälti kolmestaan näiden kahden touhutoopen kanssa, kun puolisoni kesäloma ajoittuu näillä näkymin loppukesään. Otso on jo 1 v 11 kk ja viime lauantaina nimensä saanut pikkuveli Olavi 2 kk.

Meidän perhe: minä, Olavi, Niko ja Otso.

Vuosien saatossa myös blogini on elänyt. Se alkoi innostuksestani liikuntaan ja keskittyi melkolailla vaellusreissuista ja maratonille treenaamisesta kertomiseen. Sitten syntyi esikoisemme, jonka kuulumisia kerroin kuukausittain. Välissä elämä on ollut myllerryksessä ja olen kertonut blogissani burn outista ja avioerostanikin.

Meikäläisen vakiovaate on nykyisin huppari.

Nyt mietinkin, että jos jatkaisin blogiani, niin mistä se kertoisi? Mitään tavoitteellista treenaamista en ole aloittamassa, kun haluan saada kroppani rauhassa ja kunnolla kuntoon. Kaksi raskautta ja synnytystä lyhyen ajan sisällä on kuitenkin ollut melkoinen rutistus. Eli kerronko lapsiperhearjesta? Niitäkin blogeja olen lukenut viime aikoina paljon ja vielä hyviä sellaisia, mitä uutta ja kiinnostavaa omani tarjoaisi? Vai kerronko näiden yhdistämisestä, siitä miten nelihenkisen perheen onnistuu lähteä pyörällä lähikauppaan, kun nuorimmainen on vain pari kuukautinen? Vai toteanko vain, että blogin aika oli ja meni, ja keskityn jatkossakin perhearkeen? Ja jatkaisiko blogi samassa paikassa samalla nimellä vai jossain muualla ja uudella nimellä?

Mitä sinä olet mieltä?

4 kommenttia:

 1. Minusta voit kertoa ihan mistä haluat, vaikka noista kaikista jos niikseen tuntuu! Minusta on ollut ihana, että blogista löytyy vanhoja juttuja lapsista, joihin palata takaisin kun he kasvavat. Muuten tuskin olisi yhtä kattavasti kuvia ja juttuja. Mutta myös urheiluaiheet kiinnostavat, vaikka se ei tavoitteellista olisikaan ja vaelluskuvat ovat ihania! Joten tee sekametelisoppa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kuulostaa kyllä hyvältä, kaikkea sekaisin. Ja se on totta, blogissa on kivaa palata kaikkiin vanhoihin juttuihin :)

   Poista
 2. Kiva olisi kuulla kaikesta mitä elämässäsi tapahtuu. Perhe,liikunta,arki millasta on kahden lapsen kanssa,miten omaa aikaa on jne:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taidan jatkaa kirjoittelua :) Aiheita on päässä vaikka millä mitalla, kunhan niitä ehtii kirjoitella auki.

   Poista