sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Luokkakokous ja koulutusviikko

Nyt täytyy sanoa, että olo on kuin zombiella. Eilen oli siis amk-porukan (mediatekniikan insinöörit) luokkakokous Ylivieskassa, jota vietettiin pikkutunneille saakka – tai oikeastaan lähes aamuun. Huonosta olosta ei tosin ole ollut koko päivänä tietoakaan, mutta väsymys on sitäkin suurempi. Mutta oli superhauskaa: grillailua, saunomista, kuulumisten vaihtoa ja hurjasti tanssimista. Kiitos munasalaattilaiset! Oli mahtavaa verestää vanhoja muistoja :)

Tänään käytiin pelaamassa Ylivieskassa vielä frisbeegolfia. Välillä kiekot olivat ojassakin.

Tässä siis tämän päivän frisbeegolfin sykelukemia ja kartta.


Muutoinkin viikko on ollut hieman tavallisuudesta poikkeava. Olin siis ma-pe koulutuksessa Kiljavalla Nurmijärvellä. Neuvottelutaidon kurssin parasta antia olivat käytännön harjoitukset: pari harjoitusneuvottelua, väittelyharjoitukset sekä muut ryhmätehtävät. Väittelyharjoituksessa puolustin muun muassa väitettä, että "syrjäytyminen on ihmisen oma vika". Melkoinen aihe, mutta onnistuin saamaan "tahtoni" läpi.

Tiistai-iltapäivällä lenkillä. Kiljavalla on mahtavat lenkkeilymaastot.
Ei ristin sielua missään.


Lenkkipolut olivat hieman huonosti merkittyjä, minkä ansiosta lenkistä tuli pari kilsaa suunniteltua pidempi. Muutoinkin lenkistä tuli melko raskas, liekö kuuma ilma vaikuttanut, kun syke on noin korkea.Ensimmäisessä neuvotteluharjoituksessa olin hieman onneton työntekijä, jonka mies oli jättänyt ja lähtenyt nuoremman mukaan. Mulla oli talolaina ja kaksi lasta hoidettavana sekä eron vuoksi olin masentunut ja hieman viinaan menevä. "Työnantaja" oli ymmärtäväinen ja passitti mut pitkälle sairaslomalle. Ei tullut "potkuja", vaikka syytä olisi ollut.

Ja iso kiitos vielä mahtaville kurssikavereille!

Toiset neuvotteluharjoitukset siirrettiin kauniin sään vuoksi ulos.


Tässä vielä koko viikon treenit. Tuo maanantai on hieman puutteellinen, kun mulla oli silloin vielä vanha sykevyö, joka ei toimi oikein. Oikeasti oltiin ulkona kauemmin ja käveltiinkin enemmän. Ja nuo kävelyt on tosiaan frisbeegolfia, jota kovasti yritin opetella. Keskiviikon multisport on kahvakuulailua. Mutta tällä kertaa kokonaisuutena hieman kevyempi viikko, joka painottuu tuonne ykkös- ja kakkostason sykealueille. Ihan hyvä välillä näin, ens viikolla kuitenkin starttaa normiviikko jumppineen, niin sykkeetkin on varmasti hieman enemmän tuolla kolmos- ja nelosalueilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti