torstai 4. syyskuuta 2014

Jumppavaateostoksilla

Tää on surkuhupaisaa. Kello on yhdeksän illalla, istun pikkuveljeni ja hänen avopuolisonsa kotona, paitsi, että he eivät ole täällä. Olin kotioven takana puoli kasilta illalla, kun huomasin, että mulla on avainnippu, mutta kotiavain ei ole siinä. No ei ollut ei, se oli juoksuliivin taskussa, minne laitoin sen tiistaina. Ja avopuoliso oli tuomaroimassa ja tulossa kotiin vasta puoli kympin tai kympin maissa. Noh, eipä tarvinnut pyyhkiä pölyjä kotona. Ja kiitos Jenni, pizza oli hyvää :)

Ja sitten asiaan, kävin vaateostoksilla! Tällä kertaa pelkästään jumppavaatteita, tosin halvemman budjetin mukaan. Intersportin merkkivaatteita en lähtenyt edes katsomaan, vaan kävin pitkästä aikaa H&M:llä sekä Stadiumilla. Tarkoitus oli löytää kiva ja pirtsakan värinen toppi, mitä voisi käyttää mm. lauantain kasari-spinningissä. Noh, se löytyi ja vähän muutakin :D


Yllä toppi, mitä lähdin hakemaan. Ponnaritkin löytyivät samaan sävyyn.


Henkka Maukalta löytyivät myös kivannäköiset trikoot sekä pitkähihainen paita, mitä voisi käyttää kylmemmillä keleillä juoksussa. Ehkä olikin jo korkea aika ostaa tällainen, edelliset lämpöisemmät juoksupaidat ovat palvelleet uskollisesti jo useamman vuoden.


Nämä olivat pakko-ostos Stadiumista. Siis niin mun väriset! Ihanat! Ostin sitten samalla shortsitkin samaa sarjaa.


Tämä ohut takki oli se vaate, minkä otat mukaan sovituskoppiin, mutta ihan vain kokeilet, et tietenkään osta, kokeilet vain, se ei maksa mitään. Joopa joo. Tämä oli niin ihanan tuntuinen päällä, että pakkohan se oli saada. Ja kun tää on Soc, ei mikään kallis merkki, niin tulihan tässä vähän niinkuin säästöä, eikö? Maksoi siis neljä kymppiä. Ja eihän mulla edes ole tällaista takkia.


Sitten tuli se ostos, mitä olen haaveillut jo puolisen vuotta: juomareppu. Olen katsonut näitä aina silloin tällöin ja hintaahan näillä on. Karkeasti alkaen 60 eurosta reiluun sataseen. Stadiumissa oli Salomonin reppu 45 euroa. Tässä ihastuin sen keveyteen ja jotenkin se istui hyvin selkään. Siihen vielä letkullinen vesipussi (30 €), joka oli kooltaan 1,5 litraa. Oi että, tää olisi pitänyt olla jo viime kesän helteillä. Mulla on ollut aiemmin sellainen vyölaukku, missä on ollut neljä pientä pulloa, mutta ne pullot vuotavat. Kesällä yksi pullo oli tyhjä, kun lenkkiä oli takana vasta neljä kilsaa.

Kyllä nyt kelpaa jumpata ja lenkkeillä. Mutta on se jännä, miten ne uudet vaatteet tuovat sitä fiilistä puuhaan. En malta odottaa, että pääsen testaamaan etenkin tuota turkoosia Socin takkia.


Ihania treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti