tiistai 11. marraskuuta 2014

Vko 45: Lähes juoksuvapaata

Viime viikko meni taas vauhdilla. Yt-neuvottelut jatkuivat töissä ja imivät kaiken mahdollisen energian. Onneksi juoksun suhteen oli kevyempi viikko, energiaa ei ollut yhtään ylimääräistä. Löysempi juoksuviikko johtui toissalauantain pitkästä lähes 28 kilsan lenkistä, täytyi antaa kropalle aikaa palautua. Tämän vuoksi viikon ainut juoksulenkki juostiin lauantaina.

Muuten treenit olivat aikaperuskauraa: muutama ekstrapuolituntinen on mukana (ti, ke ja to), kun harjoittelin uutta reidet-pakarat-vatsa -ohjelmaa. Vaikka viikko oli kevyempi juoksun suhteen, treeniä tuli kuitenkin kaiken kaikkiaan 11 tuntia.Tällä kertaa juoksua ei näy suosituimmissa lajeissa.

Lauantain reipas 1,5 h lenkki

Viikonlopun olin lapsuusmaisemissa Etelä-Pohjanmaalla. Lauantaina suuntasin aamutuimaan juoksemaan. Tai oikeastaan hyppäsin isukin kyytiin, kun hän lähti töihin. 13,5 kilometrin kohdalla Keski-Suomen puolella jäin bussipysäkillä kyydistä ja lähdin juoksemaan kotia kohti.

Sininen tie oli hyvä juosta: ei ollut juurikaan liukasta. Tosin aina, kun auto tuli vastaan, hyppäsin pientareelle loskaan ja koetin pysyä pystyssä. Osa autoista antoi hyvin tilaa, osa ei yhtään. Siniseltä tieltä käännyin kohti Uusikylää. Kotitie olikin sitten liukkaampi, juoksuvauhti tippui hieman. Matka meinasi jälleen loppua kesken ja niinpä heitin pari ekstralenkkiä.

Täytyy sanoa, että lauantain lenkin jälkeen jalat tuntuivat olevan enemmän loppu kuin sen pitkän lähes 28 kilometrin lenkin jälkeen. Vauhti vaikutti. Olo oli hyytynyt, ei olisi mennyt yhtään kilometriä enempää.Suurin osa lenkistä oli laskua (käppyräkuvassa vaaleanharmaalla).
Juoksuvauhti vähän hiipui kotitiellä.

Lenkin jälkeen lähdin vielä pikkuveljeni, pikkusiskoni ja hänen avokkinsa kanssa Alajärvelle uimahallin salille. Alakroppa sai huilia, suurin osa treenistä kohdistui yläkroppaan. Sunnuntaina kropassa olikin melko tasapuolinen olo, sekä ylä- että alakroppa olivat jääneet rekan alle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti