torstai 27. marraskuuta 2014

Vko 47: Intervalleja väsynein jaloin

Viime viikon treenit tulevat hieman myöhässä, mutta tässäpä lyhyesti. Lähden viikonlopuksi reissuun Vaasaan, vaellusporukan pikkujoulut, joten kiirettä pitää jälleen. Ei paljon kotona huilailla. Huomenna tosin nautiskelen junamatkasta, mukana on monta hyvää lehteä sekä iPad, jos vaikka innostuisin kirjoittelemaan vaelluskertomusta.

Viime viikolla treeniä tuli tuttuun tapaan 11 tuntia. Perusryhmäliikuntatunnit, kaksi intervallilenkkiä + yksi ekstra, lyhyt lenkki (keskiviikkona) sekä parit crossfit-treenit (ke ja to). Torstaina olimme crossfitissa työporukalla, kyllä oli kivaa. Naurua riitti ja lihakset olivat joka iikalla kipeät seuraavana päivänä – ja aika monena päivänä vielä sen jälkeenkin. Itselläni kädet tuntuivat kipeiltä vielä sunnuntaina.

Yhteiskuva löytyy Mediaseppien Facebook-sivuilta:
Työporukalla crossfitissa

Sunnuntaina käytiin lisäksi uimassa, mutta vesipetoilut menivät arkiliikunnan piikkiin.


Tiistain lenkki

Tiistaina lähdin spinningin jälkeen avokkini kanssa lenkille. Jalat tuntuivat tosi tahmaisilta. Lääh ja puuh, ei kulkenut. Viimeiset pari vetoa menivtä jo ihan ok, sain jo vähän puristettua. Veikkaisinpa, että liian vähän unta.

Treeni on Polarin mukaan kovatehoinen.
Tuttuun tapaan intervallilenkkiin kuului kuusi kilometrin pyrähdystä (sykekäyrässä punaisella).
Viimeinen kilometri on ollut nopein, jaloilla kesti hieman päästä vauhtiin.

Sunnuntain lenkki

Tarkoitukseni oli käydä toisella intervallilenkillä keskiviikkona, mutta olin niin puhki crossfitin jälkeen, ettei intervalleista tullut mitään. Niinpä kävimme keskiviikkona Katrin kanssa kevyellä vajaan 40 minuutin happihyppelyllä kevyesti hölkäten. Oli kyllä äärimmäisen fiksu valinta, jalat olivat todella kankeat.

Lauantai oli treenivapaata, kun olimme pikkuveljeni, pikkusiskoni ja hänen miehensä kanssa jouluostoksilla. Lisäksi kävimme pikkuveljeni kanssa illalla leffassa. Niinpä sunnuntaina lähdettiin hieman freesimmällä kropalla Aaltoalvarin kuntosalille ja sieltä pulikoimaan uimahallin puolelle. Oli kivaa, ikävä on jo *sydän*.

Pikkuveljeni bussi lähti viideltä ja minä reippailin sieltä kotiin. Alkumatkan yosin puhuin puhelimessa, mutta sen jälkeen heitin taas kuutisen intervallipätkää ympäri Jyväsjärveä. Ristonmaan kohdalla näin vielä keskustan ilotulituksenkin, kyllä oli kivaa. Kotona odotti sauna, voi sitä ihanuutta.Yhdeksäs kilometri oli nopein.

Nyt unta. Huomenna vielä perusjumpat ja sitten nokka kohti Vaasaa. Siellä muuten on luvassa myös liikuntaa, lähdetään Wasa Sport Clubille kokeilemaan crossfitia ja corea. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti