keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Juoksulenkillä pakkasella

Nyt on melkoinen voittajafiilis! Kävin juoksulenkillä -19 asteen pakkasella! En ainakaan äkkiseltään muista olisinko koskaan aiemmin juossut tuollaisessa pakkasessa. Aiemmin olen ollut kausijuoksija: kun Finlandia marathon on ollut ohi syyskuussa, lenkkarit ovat jääneet kaappiin. Nyt eivät ole jääneet loskakeleillä, eivätkä tämän illan jälkeen pakkasellakaan.
Kaivoin nastakengät esille crossfit-treenin jälkeen, sitten aluskerrasto ja Haltin kevyt hiihtopuku päälle, tuubihuivi kaulaan ja pipo päähän. Alkulenkistä testasin joululahjaksi saamaani handsfreeta ja soitin äidille. Täytyy sanoa, että handsfree toimi erinomaisesti! Ääni kuului hyvin kumpaankin päähän ja luurit pysyivät korvissa. Ja saadaanpa pitkien lenkkien aikakin hyötykäyttöön, jos samalla voi vaihtaa kuulumisia puhelimessa. Kiitos lahjasta Kaitsu ja Jenni :)


Tällä lenkillä lenkkeilijä ei hyytynyt, mutta iPhone hyytyi. Se ilmoitti tarvitsevansa aikaa jäähdytykseen, vaikka oman järkeni mukaan olisin veikannut sen tarvitsevan lämpöä. Joka tapauksessa puolen tunnin jälkeen loppui musiikki. Eipä siinä, hiljaisuus on välillä kivaa.


Lenkki sujui kaikin puolin kivasti, hieman himmailin vauhdissa, kun pelkäsin mitä keuhkot tykkäävät paukkupakkasista. Mulla on astma, enkä ole pahemmin tuollaisissa pakkasissa ulkoillut (saati juossut), mutta mitään ongelmia ei kyllä ollut. Kotona mua odotti kuuma sauna, ei voisi parempaa olla.


Ja loppuun vielä dataa lenkistä. Ja muistakaahan, se sää on vain pukeutumiskysymys!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti