tiistai 16. kesäkuuta 2015

Porrastreeni Ylistönmäellä

99 porrasta per kerta, voi sanoa, että oli superkivaa. En ole pahemmin (lue: ikinä aiemmin) vetänyt porrastreenejä, mutta kerta se oli ensimmäinenkin. Olen rantaraitilla juostessa katsellut Ylistönmäen portaita ja miettinyt, että joku ilta pitää testata. Tänään sitten yllytin avokin mukaan, lupasin puolen tunnin tiukan intervallitreenin.


Nelisen ekaa kierrosta hieman lämmiteltiin, juostiin ylös ensin joka portaalle, sitten joka toiselle. Sitten mentiin ylös punnerruksilla ja parin askeleen väliloikalla. Ja tottakai sivuttain juosten sekä tasahypyillä.


Tasahypyt olivat ehdottomasti se rankin rasti. Hypittiin vähän eri pituisia välejä, eka joka portaalle ja sitten joka toiselle, välillä myös vaihdellen. Portaita on tosiaan yhdeksässä ryppäässä 11 kappaletta per väli, voi mukavasti vaihdella tasahypyllä yksi porras kerrallaan ja tasahypyllä pari porrasta.
Avokkini meinasi puolenvälin jälkeen hyytyä ja oksentaa. Olisikohan väsymys painanut yhä polttareista. Itsellänikin sydän hakkasi tiuhaan tahtiin, mutta silti ei tuntunut missään vaiheessa erityisen pahalta. Kroppa on varmaan tottunut spinningissä ja crossfitissa liikkumaan myös siellä korkeilla sykkeillä. Avokille tosin pisteet siitä, että portaat mentiin yhden kerran ylös minä reppuselässä 😝

Käykäähän testaamassa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti