tiistai 4. lokakuuta 2016

NUTS Karhunkierros 53 kilsaa ensi vuonna

"Ilmoittautumisesi tiedot NUTS Karhunkierros 2017 tapahtumaan on vastaanotettu. Matka 53 km."
Huh huh, mihinköhän sitä tuli ilmoittauduttua. Tai oikeastaan Niksu ilmoitti, kun päivysti tänään tietsikalla iltakuudelta, kun ilmoittautuminen avautui. Itse olin tuolloin vielä vetämässä pienryhmätreenejä, enkä päässyt koneelle, ja kavereilta kuultuna tapahtuma loppuunmyydään hetkessä. Tänään tuo hetki kesti ilmeisesti viisi minsaa. Niksu ilmoitti myös itsensä, mutta vielä on epäselvää pääsikö hän mukaan. Nikon nimeä ei näy vielä listassa, mutta maksu meni läpi. Mun nimi taas näkyy, kun mut näppäiltiin ekana. Jännä nähdä, viisaammat tosin kertoivat, että peruutuspaikkoja tulee aina. Kiitos tsempistä Jyväskylä Trail Runners -faceryhmä!


Ostettiin viime lauantaina XLL Outdoorista juoksuvarjo, joka tuo lisähaastetta juoksuvetoihin.

Mutta siis 53 kilsaa toukokuussa 2017!!! Kaverini joskus sanoi mulle ekan maratonin jälkeen, että ultraajaksi et sitten ryhdy. Totesin taas, että en tietenkään. Niinpä niin. Ensi talvena siis tunkataan, vedetään mäkiä ylös ja alas. Pitkää treeniä. Monta tuntia. Tuiskussa ja viimassa, kivaa!


Riihivuoren mäkeä tunkattiin syyskuussa.

Laskeskelin aiempia juoksujani, tällaisen listan sain aikaiseksi:

- eka puolikas 2010 aikaan 2:15:20, enkka 1:53:12
- eka maraton 2015 aikaan 4:22:33
- kympin enkka 49:17
- 9 puolikasta, 1 kokonainen
- 2 Pirkan Hölkkää, enkka 3:35:58
- eka juoksutapahtuma Naisten kymppi vuonna 2008 aikaan 65 min

Karmitsan mäki oli lyhyt ja tehokas.

Näillä mennään! Nyt vain juoksukilometrejä lisää. Ilmeisesti Pirkan Hölkkä meni sunnuntaina liian hyvin, kun annoin ylipuhua itseni koko hommaan, mutta kaikkeahan pitää kokeilla. Motivaatio ainakin on kohdillaan ja treenikavereista ei varmasti jää kiinni, mukaan lähtee ainakin pari kaveria ja Niksun kanssa treenataan myös. Ja kultsille hankitaan paikka viimeistään keväällä, ellei ilmoittautuminen mennyt läpi. 53 kilsaa, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti