torstai 11. toukokuuta 2017

Vika työpäivä ennen mammalomaa

Tänään oli vika päivä ennen mammalomaa. Uskomatonta, mihin tää aika on mennyt?!? Tänään töissä lähinnä siivosin huonetta, laittelin poissaoloviestejä puhelimeen ja sähköpostiin ynnä muuta. Työhuoneessa oli vanhoja lehtiä vuodelta 2012, vähän täytyi tehdä inventaariota.

Tää odotti aamulla työpisteellä, baby maker -kuva, aivan loistava! Kiitos Roosis.

Titan tekemä kakku vei kielen mennessään.

Iltapäivällä juotiin kakkukahvit työkavereiden kanssa, työkaverin kinuskikakku oli aivan valtavan hyvää! Ja voi sitä lahjamäärää. Työpaikalta sain Light boxin, eli tuollaisen yövalon, mihin saa kirjoittaa mitä haluaa. Lisäksi viestinnän naisilta ja video-Villeltä oli vauvalle vaatteita ja tutteja, mainonnansuunnittelijoilta selviytymispakkaus beibin jälkeen eli viiniä, suklaata ja lakritsia sekä vauvalle sukat. Voi ihanat!!! 

Jaakko-pomo ojensi firman tunnuslahjan, Light boxin. Mitähän jännää siihen kirjoittaisi ensimmäisenä? :)

Vaakaraita hoikentaa vai miten se meni...

Työkavereilta tuli vaikka mitä. Yksi parhaista oli myös itse tehty runo, aivan priceless!!!

Päivä jatkui kukkasilla ja Geisha-suklaallla Kuntomaailmassa, kun Mika ja Kimmo toivottivat makoisaa mammalomaa. Kahvakuulan jälkeen taas asiakkailta tuli pari pakettia, oi että. Upea nallekarhu, pyyhe, mustekalalelu ja aivan ihanat kortit. Love U! Ikävä tulee, jaksaa jaksaa ja vielä 10 sekuntia!!!

Kuntomaailmalta sain kukkasia ja suklaata, nams.

Jumppa-asiakkaatkin yllättivät kerrassaan suloisilla lahjoilla. Ei voisi ihanampia olla.

Ilta päättyi vatsan kautta eli Kuntomaailman pienryhmän kanssa käytiin syömässä Bella Romassa. Toki iltapäivällä vielä treenattiin, ettei nyt ihan lapasesta lähtenyt touhu. He muistivat koko perhettä. Niko sai miesten shampoota, mä lapsiperheelle sopivaa, hajustamatonta shampoota ja hoitoainetta sekä hiuslakkaa. Lisäksi beibille oli oma Cutrinin hellävarainen vaahtoshampoo. Ja olipa pussissa vielä lahjakorttikin Polarn O. Pyret -lastenkauppaan! 

Kiitos rakkaat ryhmäläiset, syksystä asti on treenattu pari kertaa viikossa. Hiki on irronnut, mutta niin on naurukin. Kiitos jokaisesta kuukaudesta ja treenikerrasta, homma on ollut niin hauskaa, että välillä on unohtunut, että sitä on itse niin kuin "töissä".

Hajustamattomat Cutrinin tuotteet sopivat hienosti lapsiperheeseen. Lahjakortti viimeisteli kokonaisuuden.

Superiso kiitos kaikille!!! Ootte aivan ihania, ikävä tulee! Nyt meitsi siirtyy nauttimaan jälkkäristä eli vesimelonista ja ananaksesta. Raksu kysyi eilen miten haluan juhlistaa mammaloman alkamista, mä halusin vesimelonia :D

1 kommentti:

  1. Sulla on upea työpaikka ja mahtavat asiakkaat kun tuommoisia lahjoja olet saanut!! Tuo mustekala on muuten turvalonkero, niitä käytetään keskosilla keskoskaapissa, jotta eivät repisi johtoja vaan saisivat tarrautua noihin lonkeroihin ja ne toisivat turvaa. Itsekin niitä virkannut Oulun keskolaan. Toimii varmasti myös vastasyntyneellä vieressä turvan tuojana :)

    Nautihan viimeisistä päivistä vielä ilman vauvaa ja tsemppiä viimeiseen rutistukseen <3

    VastaaPoista