tiistai 30. toukokuuta 2017

Matkasänky vauvalle

Viime viikon torstaina käytiin Veljekset Keskisellä. Minä katselin äipän kanssa vauvajuttuja, Niko iskän kanssa mökkiraksalle mm. vesipumppua ja pikkuveli omia asioitaan. Reissun paras ostos oli edullinen matkasänky vauvalle, mikä menee suurelta osin käyttöön kesämökillä. Sänky maksoi 40 euroa.


Tänään koetin ekaa kertaa kasata ja purkaa matkasängyn. Eka kerta on aina eka kerta ja tuskahiki meinasi painaa päälle (niin missä se kunto on). Alkuopettelun jälkeen kapistus osoittautui kuitenkin varsin käteväksi. Matkasänky pakkautuu hyvään kantopussukkaan ja on muutenkin toimiva ja alkuvaikeuksien jälkeen helppo kasata ja purkaa. Sängyssä on valmiina patja, mutta sen lisäksi suositellaan käytettäväksi jotain muutakin patjaa. Niinpä ostimme samalla sänkyyn myös ihanan pöllökuvioisen petauspatjan. 

Kantopussukka on vallan kätevä.

Sänky nipussa, melkoisen kompakti paketti.

Sängyn mukana tullut patja, sekin siis mahtuu mustaan pussukkaan.

Muita ostoksia sänkyyn oli peitto. Siihen ostettiin mustavalkoiset Finlaysonin panda-pussilakanatkin, mutta ne olivat niin söpöt, että jäivät kotikäyttöön. Matkasänky taas sai pussilakanan äitiyspakkauksen vihreästä jalanjälkilakanasta. Muutoin sänkyyn menevät Ikean lakanat sekä äitiyspakkauksen kosteussuoja. Keskiseltä ostettiin myös pari lakanaa, mutta nekin olivat paremmat kuin kotona, joten Ikean kotilakanat menevät mökille. Keskisellä myytiin muotoonommeltuja lakanoita, joissa oli samassa se kosteussuoja, vähänkö käteviä!!!

Matkasänky valmiina levitettynä.

Sängyn päässä on kätevä pussukka.

Samalla sänkyyn ostettiin hyttyssuoja, mökillä kun tunnetusti riittää kavereita.

Suoja meni sänkyyn kuin nakutettu.

Lisäksi äiti osti möksälle mm. Nalle Puh -kylpyammeen, se tosin jäi jo mökille valmiiksi odottamaan. Kylpyammeeseen ostettiin myös lämpömittari, mutta sekin jäi kotikäyttöön ja äitiyspakkauksen mittari lähtee mökille.

Nyt olisi siis vatsa-asukkia varten pakattuna jo sänky, petivaatteet, pyyhe ja ties mitä. :)

Tässä on kasassa kaikki nukkumiseen liittyvä beibille reissuun, lähinnä mökille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti