sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonloppu Tampereella

Viikonloppu meni jälleen vauhdikkaasti. Lauantaiaamuna lähdin Grafinetin kevätkokoukseen Tampereelle Holiday Clubin kylpylään. En ollut aiemmin käynyt kyseisessä paikassa, joten oli mukava nähdä minkälainen kylpylä oli.

Tampereella olin työkaverini Virpin kanssa jo yhdeksältä lauantaiaamuna. Kahvien kautta päätimme mennä "sivistämään" itseämme Stockmannin Hulluille päiville. Kerta oli kummallekin ensimmäinen ja meikäläiselle taisi olla myös viimeinen. Voi kamala sitä hälinää ja eihän siellä ollut edes edullista. :P

Holiday Clubin hotellihuone oli iloinen yllätys. Ilmeisesti tavalliset huoneet olivat loppuneet (meidän onneksemme) ja saimme sviitin!!! Sviitissä oli iso olohuone ja keittiö yhdistelmä, sitten makuuhuone, erillinen wc sekä kylppäri, jossa oli myös toinen vessa sekä sauna! Aivan mahtava :) Aulassa luki, että vaihda huoneesi sviitiksi maksamalla 70 € lisää, en sitten tiedä paljonko tavalliset huoneet maksoivat, kun liitto kustansi reissun.

Punainen jääkaappi :)


Kevätkokouksen ja muiden virallisten osuuksien jälkeen lähdin testaamaan salin ja kylpylän. Kylpylästä ei nyt ole yhtään kuvaa, mutta hieno se oli. Melko pieni, mutta muutoin oikein viihtyisä.

Kuntosalilla oli melko vähän laitteita, mutta onneksi ruuhkaa ei ollut.
Salilla oli melkoinen melu, kun keltaisen verhon takana oli menossa kovat sählyturnaukset.

Salin ja kylpylän jälkeen oli aika jälleen syödä. Illalliselle menossa :)

Mekko ostettu Seppälästä, kerrankin kuin suunniteltu mulle :)

Sunnuntaina suuntasin siskon kanssa perhomessuille. Kyllä, luit oikein – perhomessuille (http://www.perhomessut.fi/fi/ohjelma) Ylöjärvelle, noin 14 km Tampereen keskustasta. Siskoni on innostunut perhokalastuksesta ja päätin lähteä messuille hänen kaverikseen :)Sisko shoppailee.
Kävimme myös katsomassa Hissun (Kari Hietalahden) ja Tommin (Korpela) perhonheitto-showta. Se oli mahtava.


Perhomessuilta sisko löysi joitain bambusta valmistettuja perhokoteloita, käsintehtyjä vieheitä ym. Viimeisenä etsimme siskon kahluusaappaille laukkua ja kysyimme sitä yhdeltä ständiltä. Ihmetykseksemme mies kaivoi laukun esille, ojensi sen siskolleni ja sanoi, että se on ilmainen! Siis häh, näiltä neideiltä loksahti suu auki. En tiedä mikä oli homman juju, onko perhokalastajissa sitten liian vähän naisia vai mitä?

Tässä vielä pari videopätkää:
Viikonlopun kruunasi ruokailu Tampereen keskustassa Piazzassa. Nams, kyllä kelpasi lähteä täydellä mahalla kotia kohti :)

Kanaa, kesäkurpitsaa ja bataattiranskalaisia.

Ja vähän jälkkäriä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti