maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vappuspin!

Pupu odottelee pukkarissa tunnin alkua.
Tänään se sitten oli – vappuspinning! Meno oli kyllä mahtavaa, kiitos ihanat asiakkaat :) Parin asiakkaan kommentteja lainatakseni: "jatka samaan malliin" ja "hienoa, kun ei tiedä yhtään, mitä seuraavaksi tulee (siis musiikkia). Kiitos teille, ootte ihania! *sydän*

Suurin osa biiseistä olikin asiakkaille uusia tuttavuuksia. Bongailen näitä kappaleita mistä milloinkin. Olen siis aina rakastanut musiikkia. Teininä autoon piti saada subbari (kiitti sedälle asennuksesta) ja popittaa auto mölisten pitkin Etelä-Pohjanmaan teitä ja katuja (voitte varmaan kuvitella :). Amk:ssa mietin millaista dj:n työ olisi, saisi soittaa musaa. Luojan kiitos se savotta kaatui opiskelijan rahatilanteeseen: ei olisi ollut rahaa hankkia mittavaa cd-kokoelmaa. Nyt hieman "kypsemmällä" iällä spinning onkin istunut liikunnan ja musiikin yhdistämisen ansiosta mulle kuin nenä päähän.

Tässä vielä päivän biisilista:

• Wham – Wake Me Up Before You Go Go (lämmittely)
• Soundtrack & Theme Orchestra – Happy Days (lämmittely)
Rosvosektori feat Danny – Lady (työ)
Kake Randelin – Tilipäivä koittaa (palautus)
Stig – Puumaa mä metsästän (työ)
Hassisen Kone – Rappiolla (palautus)
Sonnit Pois – Sonnienergiaa (työ)
Klamydia – Aku Ankka (palautus)
NRJ Aamupojat – Tennissukat & Sandaalit (työ)
A-Tyyppi – Niin että tuntuu (palautus)
Aku Hirviniemi feat Samppa Linna – Samppa Linna Shake (työ)
Smurffit – Megabailut (jäähdyttely)
Muppet Show – Mahna Mahna (venyttely)


Jes, vihdoinkin se tuli!
Ja niille, jotka eivät tänään päässeet mukaan, niin no worry, ens viikolla spinnaillaan maanantaina vielä samalla setillä. Koska eräs asiakas ei päässyt tunnille tänään, niin lupasin, että ensi viikon maanantaina poljetaan samalla teemalla. Vaikka vapputunti onkin, niin enemmänhän tämä on semmoinen huumorintajua koetteleva ohjelma :)

Musiikin lisäksi huumorintajua koeteltiin ohjaajan uudella "hiustyylillä", joka sai hymyn jokaisen saliin tulevan kasvoille :P

Illan kruunasi kotona postissa tullut kirjekuori. Jes, Trainer4you:n kahvakuulaohjaajan lisenssitodistus!!! Kesäohjelmassa kahvakuulaillaan sitten maanantaisin spinningin jälkeen :)

Ihanaa vappua kaikille (ja sonnienergiaa...)!

Ps. Tässä vielä linkki venyttelyn youtube-videoon:
http://www.youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti