tiistai 22. lokakuuta 2013

Puolen päivän miniloma Peurungassa

Vaelluksesta selvitty ja viikko startattu. Kerron vaelluksesta kuvien kera myöhemmin, nyt muutama kuva eiliseltä. Eilen maanantaina oli vapaapäivä ja iltapäivällä lähdettiin Peurunkaan. Aamupäivän puuhalin omia juttujani kotosalla ja nautiskelin pitkästä aamukaffista mummon tekemien ässien kera.

Uinnin jälkeen hiukoo.

Peurunkaan meillä oli "kaksi yhden hinnalla" -etukuponki, joka oli voimassa kuukauden loppuun. Päästiin siis uimaan 18 eurolla, mikä on hinta yhdeltä aikuiselta. Yleensä Peurunkaan ei tule lähdettyä pelkästään uimaan (yleensä pitää päästä salille tai keksiä muuta aktiviteettia, keilausta tai frisbeegolfia), mutta koska mun pohkeet oli jotenkin niin jumissa (jumpasta tai vaelluksesta tai kummastakin yhteensä), niin eilen päätettiin pelkästään lillua altaissa. Se oli sitä yhteistä laatuaikaa, mitä pitäisi olla enemmän. Itse olen arki-illat usein menossa ja poikakaverin tuomarointipelit taas ovat pääsääntöisin viikonloppuisin, että sovittele siinä sitten aikatauluja :)

Porealtaan testailun jälkeen lähdettiin kokeilemaan uutta vesikiipeilyrataa. Se on siis suunnattu pääosin varmaankin lapsille, mutta kylläpä siinä aikuinenkin saa hyvät skapat pystyyn. Siitä sitten "än-yy-tee-nyt" ja hirveätä kyytiä kumpikin omaa puolta suorittamaan rataa. Pari kertaa tipahdin veteen ja kerran kaaduin niin, että kampitin Tuukankin samalla (siitä koreilee jalassa taas uusi mustelma). Lopputulos oli, että hävisin.

Seuraava etappi oli liukumäki ja siinä myös aikakilpailu pystyyn. Eka kerralla sain vähäisemmän painoni vuoksi 10 sekuntia "anteeksi", mutta toisella kerralla vain 2 sekkaa. Liukumäkikisan kyllä voitin, täpärästi 1,9 sekunnilla (kun sain hyvitystä 2 sekkaa). Paras laskuaikani oli 21,4 ja Tuukalla 20,0.


Tuplasuklaa ilman suklaajätskiä. Suklaajäätelön puuttuminen korvattiin tervajäätelöllä.

Kun kisat oli kisailtu ja joka allas, suihkumaailma ja infrapunasauna testattu, maha kurni. Käytiin syömässä Peurungan Nemossa hamppariateriat maalaisperunoilla ja vielä jälkkäri puoliksi. Sitten eivät puuttuneetkaan kuin matkamuistot! Ruokakaupassa käytiin Laukaan S-marketissa, josta mukaan tarttui väriä vaihtava kynttilä, en ookaan nähnyt sellaista ennnen. Kotona päätettiin kerrankin olla avaamatta telkkaria. Kyllä oli tunnelmallista ja rentouttavaa! ;)

Kynttiläpaketti. Työkaveri sanoi, että jotain samantapaisia mainostetaan nyt telkkarissa.

Väriä vaihtava kynttilä. En vieläkään ymmärrä, miten tää toimii. Hintaa kynttilällä oli noin viisi euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti