sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viikonloppujen ulkoilua

Aika rientää, viimeisimmästä blogikirjoituksesta on vierähtänyt hetkinen. Arki on rullannut aika kiireisesti: töissä oon tehnyt juttuja asiakaslehtiin ja videohaastiksia. Sit jumppia on ollut 5,5 tuntia viikossa (tuurausten kanssa välillä hieman enemmänkin). Olen uusinut spinning-ohjelmia: marraskuussa olisi luvassa hardrock, svenska ja tv-tunnarit -teematunnit. Voi hitsi tulee hauskaa :D

Mökkiraksa

Viikonloput ovat vierähtäneet ulkoillessa. Viikko sitten olin isukin kanssa mökkiraksalla. Sää oli mitä ihanin ja ulkona oli kiva touhuta.

Syksysää mahtavimmillaan.

Päivän urakka, terassin katto :)

Harmitti, kun yksi kaistale jäi käsittelemättä. Aika vain meni niin nopeaa.

Lautakasojen siirtelyä ja talviteloille laittoa. Pressu odottaa maassa hiekkakuormaa.

Sauvakävelylenkki

Viime viikon sunnuntaina kävin kaverin kanssa sauvakävelylenkillä Laajavuoressa. Oli kyllä huippua. Eipä sitä yksin jaksaisi talsia 12 kilsaa :)


Käytiin hieman harhailemassa reitiltä, kun nähtiin mahtava suo. Katri lupasi lähteä vielä kumpparit jalassa joku kerta suojuoksemaan.
Suo houkutteli tytöt harhapoluille.


Juoksulenkki

Ajattelin ottaa sunnuntain ulkoilun tavaksi. Katri oli kipeänä, joten Laajavuori jäi tältä päivältä. Päivällä miksailin biisejä, kun poikakaveri oli hela dagen menossa jääkiekkopeleissä (arg ja kausi on vasta alussa). Illalla otin itseäni niskasta kiinni. Juoksutrikoot, säärystimet, tuulenpitävä takki ja heijastinliivi päälle ja menoksi.

Heijastinliivi pääsi ulkoilemaan ensimmäistä kertaa.

Mun täytyy tunnustaa, että olen kausijuoksija. Kun ulkona on pimeää ja ilma kylmenee, niin keksin vaikka mitä tekosyitä olla lähtemättä ulos lenkille: on kylmä, pimeä, ei näe mitään, kengät kastuu tai on liukasta tai milloin mitäkin. Nyt olen yrittänyt karsia näitä tekosyitä: olen hankkinut heijastinliivin, goretex-juoksukengät ja vuosi sitten joulupukki toi vieläpä tosi valaisevan otsalampun. Tekosyyt olla lähtemättä alkaa olla kortilla. Vielä puuttuu lämpimämmät juoksutrikoot talveksi, katselin sellaisia jo jostain Interin kuvastosta kieli pitkällä :)

Niken goretex-kengillä märät kelit eivät tunnut missään.

Mutta kylläpäs oli mukavaa. Kuu paistoi ja katuvalot valaisivat hienosti. Raitis ilma tekee kyllä ihmeitä. Ens viikonloppuna sitä saadaan taas oiva annos, kun lähdemme viiden hengen tyttöporukalla Repovedelle vaeltamaan. Kuvia tulossa reissun jälkeen :)

Sykemittari näytti alkumatkasta mitä sattuu. Loppumatkasta tuli hyvin jäähdyteltyä, kun sukulainen Ruotsista soitti ja kävelin loppumatkan. Kuvaajassa näkee hyvin pari kohtaa, kun pysähdyin ottaa valokuvia.
Gps ei ollut aivan heti kartalla. Kiersin tuon niemen ja tulin pururataa pitkin pois.

Eipä näistä rakeisista kuvista saa mitään selkoa. Kaunista ja tunnelmallista oli jokatapauksessa :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti