sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Mökkiraksa- ja lenkkipäivä

Tänään oltiin mökkiraksalla - vasta toista kertaa koko kesänä. Kesä oli melko kiireinen, joten raksa jäi valitettavan vähiin. Ja sen kyllä huomasi, naisen kosketus puuttui työmaalta, sen verran siivotonta oli sisällä, terassilla ja ympäristössä. Ajattelin ensin, että pelkkään siivoukseen menee koko päivä, mutta homma eteni yllättävän hyvin kolmeen pekkaan. Ja löysinpä samalla kaksi vuotta sitten kadottamani napakorun toisen puoliskon. Koska siivous eteni rivakasti, ehdin vielä valtata parvekkeen ja terassin lattiatkin.

  
Maalari maalaa villasukat jalassa.


Yläkerran parveekkeen lattia käsiteltynä.


Yläkerta. Arvaa kuka on kaikki seinät, katot ja lattiat lakannut kahteen kertaan? Ikkunapokat pitää vielä käsitellä toiseen kertaan.


Alakerta, portaat pitää käsitellä vielä myöhemmin toiseen kertaan.


Mua harmittaa, etten ottanut ennen kuvaa. Oli meinaan melkoisen siivoton työmaa. Takka lämmitti ihanasti.


Iskä tarkastelee paikkoja imuroinnin jälkeen. Toisesta ovesta mennään kylppäriin.


Terassi ekan kerran käsiteltynä.


Evästauot on muuten ihan parhaita.


Tuukka kantoi vettä kakkakaivoon. Päivän saldo oli 620 litraa.


Homma kävi kuulemma treenistä. Samalta musta tuntui, kun nostelin 25 kilon laastisäkkejä siivouksen tieltä.


Näkymä järvelle.


Koko mökki komeudessaan. Isukki ja Tuukka siirsivät portaat valmiiksi oikealle paikalle seuraavaa projektia varten.

Raksaurakan jälkeen käytiin mummon mökillä syömässä ja pikapesulla. Sitten kohti Jyväskylää, sillä Tuukalla oli illalla vielä peli tuomaroitavana. Mä taas lähdin kaverin kans lenkille, eka lenkki flunssan jälkeen ja sen kyllä huomasi sykkeistä. 


Lähes 15 kilsaa keskisykkeellä 157 ja keskivauhdilla 6:21 min/km, oi voi. On vähän kunto laskenu siitä, mitä se oli viime keväänä, sykkeet paukku. Noh, tästä on suunta vain ylöspäin. Onneksi se kunto nousee yhtä nopeasti kuin on laskenutkin. Ja onneksi olin juoksemassa kaverin kanssa, en ois saanut itsestäni puristettua yksin kolmea kierrosta Ristikiven lenkkiä.

Jälkikirjoituksena pakko todeta, että mun etureidet kuolee. Eka ne oli jumissa keskiviikon Kaisa Wallinheimon juoksukoulusta, kyykkyhyppyjä, jippii. Sitten kun ne alkoi olla jo suhteellisen normaalit, niin kyykättiin kiitettävästi lauantaina crossfitissa. Sitten vielä vähän raksaa ja 15 km juoksulenkki tauon jälkeen. Oi voi, suoraan sanottuna hyvä, jos pöntölle taipuu.

PS. Saatiin tällä viikolla meidän hääkuvat!!! Oottakaahan vaan, lisään niitä kyllä blogiinkin myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti