sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannus mökillä (valokuvia)

Huomenna startataan kohti Haltia! Rinkka on tänään purettu ja pakattu toiseen kertaan, tehty viimeiset hienosäädöt ja vara-akut on latuussa. Juhannus meni mökillä Kannonkoskella aivan upeassa säässä, en muista milloin täällä ois ollu näin monta aurinkoista päivää putkeen. Tässä muutama valokuva viikonlopulta.


Viikonloppu alkoi torstaina, kun tulin fillarilla mökille, 97 kilsaa, tästä kirjoitinkin jo aiemmin. 


Sisko oli ostellut vähän kalastustarvikkeita juhannukseksi. Järvi on ollut peilityyni joka ilta.


Perjantaiaamuna illoitsin, kun sain tavarani pikkuveljeltä. Aamupäivällä käytiin fiilistelee torilla ja syötiin muurinpohjaletut. Mökkimuodin viimeistelivät uudet kukkacrocksit ja raitaiset haaremihousut, tietenkin samaan aikaan käytettyinä.

 
Perjantai chillailtiin. Sisko ja veli pesivät veneet, me kuunneltiin Jennin kanssa musaa viltillä. Nuorempi veli oli tehnyt koulussa astetta tyylikkäämmän musaboksin. Juhannusjuomat yrittivät muka olla viileitä järvivedessä. 


Päivällä käytiin myös kalalla, tulos tosin oli säälittävä nolla. Mä, isukki ja nuorempi veli oltiin kakkosveneellä, jossa oli sähkömoottori, joka myös hyytyi kesken matkan. Pikkuveli souti meidät urheasti takaisin mökille. Ilallla grillattiin ja saunottiin.


Saunan jälkeen yritettiinkin sitten näyttää jo ihmisiltä ja lähdettiin juhannusajelulle. Käytiin Huopanankoskella, Hilmonkoskella ja Nuottalassa, aika hiljaista oli meno puolenyön aikaan. 


Juhannusajelun teemana oli "onko meillä mukavaa?" :D

Lauantai olikin sitten aika toiminnallinen päivä. Frisbeegolfia 15 väylää, 15 kilsan juoksulenkki Piispalasta mökille ja ilalla vielä savikiekkoammuntaa, kesäolympialaiset ja rappakaljaa. Kesäolympialaisten lajeissa oli mm. sulkapallojen ja tulitikun heittoa, vesipullon täyttämistä ja oluttölkkien keilaamista kävyillä.

Aitassa oli tunnelmaa. Ei ois voinut paremmin nukuttaa.


Tänään pakkasin rinkan. Muuten fyysisin ponnistus on ollut siirtää viltti varjosta aurinkoon. Nyt nauttimaan vielä hetkeksi auringosta, sitten ollaankin ilman kännykkää viikko. Palaillaan!

3 kommenttia:

 1. Mahtava juhannussää oli tänä vuonna, kerrankin. :) Hyvää vaellusreissua!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiinnolla odotetaan kotiutumista ja uutta reissukertomusta, toivottavasti ol mukavaa:) Jotenkin tähän blogiin hurahdettua, Googlen kautta keväällä löydettyä Kebnen reissua suunnitellessa, vaihtuikin se reissu sitten Norjaan. Ihan sama, seurantaan jää blogi silti. Mukavan elämäntäyteistä luettavaa, ja jotenkin aivan mielettömän hienoa nähdä kaikkein vastoinkäymisten jälkeen hymyilevä Päivi, vaikken edes koko tyttöä tunne. Jollei olisi terminä vanha, elähtänyt ja väsy, jaksuhalit laittaisin...taidanpa laittaa silti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! Reissukertomus tulee kunhan ehdin hetkeksi istahtaa koneelle, juttua nimittäin riittää reissusta, upea kokemus oli jälleen, voi muistella mennyttä kesää hymyssä suin :)

   Poista