torstai 26. kesäkuuta 2014

Ekat treenit uudella V800:lla

Tänään uskaltauduin salille ja kahvakuulaan, spinning oli vielä pakko jättää väliin pyöräilyhaavereiden takia. Mutta jes, pääsin vihdoin testaamaan sunnuntaina ostamaani uutta Polarin V800-sykemittaria. Vähänkö hieno peli!!!


Kahden treenin jälkeen (yht. noin 1:45 min) palautumismittari heitti minut rasittuneen tason alapäähän. Kun klikkasin lisätietoja, ihmevärkki näytti, että kroppani olisi valmis treenaamaan 13 h päästä eli perjantaiyönä klo 4. Kroppa ehtii siis tämän laitteen mukaan palautua oikein hyvin huomiseen kahvakuulaan, mikä on vasta iltapäivällä.


Päivän aktiivisuustavoitteetkin tulivat täyteen, siitä pokaalin antoi iPhonen Polar Flow -sovellus. 


On kyllä tosi kätevää, kun treenejä voi tarkastella samantien puhelimella. Ei tarvitse mitään datasiirtopiuhoja tietokoneeseen, muutama sekka sykemittarista back-nappi pohjaan ja tiedot synkronoidaan iPhoneen. Ja opinpa ottamaan iPhonella kuvakaappauksenkin, ei muuta kuin ylänappi oikealta pohjaan ja samaan aikaan alhaalta iso pyöreä nappi, ja naps, kätevää.


Yllä olevassa kuvassa keltaiset kolmiot ovat aktiivisuusmuistutuksia eli olen istua kököttänyt töissä paikallani. Sydämet taas ovat treenejä, eka salitreeni ja toinen kahvakuula.Sykemittari tosiaan kerää myös tietoa nukkumisesta. Edellisyönä olen nukkunut yllättävän pitkät yöunet, valitettavan usein lukemat jäävät lähelle viittä, kuutta tuntia.


Yllä yhteenveto tältä viikolta. Tämä nyt ei näytä mairittelevalta viikolta, kun muutoin viime aikoina treenejä on tullut noin 7 h/vko. Noh, ehkä ensi viikolla, jos ja kun urheiluvammat ovat historiaa.

Tässä vielä yksittäisten treenien data, voimaharjoittelu = salitreeni.
Ja sitten vielä toiminnallinen harjoitus eli tässä tapauksessa kahvakuula.


Voi hitsi olen innoissani! Tässä sen näkee, oon niin insinööri (oikeasti siis mediatekniikan insinööri), joka tykkää luvuista. Tätä samaa palvelua/ohjelmaa käyttää ainakin osittain myös Polarin Loop-aktiivisuusranneke. Ja Polar Flow toimii ainakin iPhonessa ja on itse asiassa jopa melkein kattavampi puhelimessa kuin koneella käytettäessä. Voi innostus! Vielä kun pääsee lenkille testaamaan uusia kenkiä ensi viikolla, niin kyllä kelpaa. Lomakin lähenee, vielä olisi viitisen päivää töitä ennen viiden viikon kesälomaa. Happy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti