tiistai 7. toukokuuta 2013

Työhuoneen sisustamista

Nyt kun on kotona sisustettu ja mökillä siivottu, oli seuraava kohde työhuone. Työkaverin kanssa oli pieni hiljaisempi hetki, minkä päätimme käyttää häikäilemättä hyväksi. Työhuoneeni nurkassa on lojunut pari kuukautta (taitaa olla tammikuusta saakka) Ikeasta alennuksesta ostamani seinätarra, joka pääsi vihdoin oikeuksiinsa. Ja tarra oli tosiaan alennuksessa sen takia, että pakkaus oli hieman rikki.

Oikealla oleva kukkatarra on Ikeasta. Pinkki säilytyslaatikko kaapin päällä on Halpa-Hallista, vaasin oksat entisen Tavukatin tiloista ja lattian kori myös Halpa-Hallista. Huomaa, että laatikon läppärilaukkukin on sattumalta samaa väriteemaa.

Seinätarran jälkeen asensimme seinälle kolme pientä peiliä, väriin liittyen tietysti pinkkejä. Pinkki, CMYK-maailmassa magenta, on siis työpaikkani Mediaseppien käyttämä väri. Peileistä asettelimme seinälle pienen rykelmän. Niistä voi aamulla tsekata, ettei meikit oo ihan poskilla, kun fillarilla tulee kovaa kyytiä töihin :P

Nämä on siis pinkkejä peilejä. Tumma kohta on siis peiliä, kuva hieman vääristää.

Ja viimeisimpänä vielä mun huippulöytö – pinkki radio! Myös korit on ostettu jostain alesta.

Pinkki radio Anttilasta, korit Tokmannilta.

Vielä työhuoneesta puuttuu violetilta väriseinältä sisustustarra, joka on siis jo tilattu, mutta jonka toimituksessa hieman kestää. Seinälle tulee siis valkoisella teksti: "If you can dream it – you can do it."


2 kommenttia:

  1. voi vitsi, sulla on ihan mun tyylinen työhuone :) Mulla on niin ankea työpiste ja pitkään oon yrittänyt muka teettää kuvia sinne ja niin se on vaan jäänyt :)

    VastaaPoista
  2. Heh, pinkki ei oo jotenkin ollut aiemmin mun väri, mutta kaikkeen se ihminen voi hurahtaa :) Juu, kyllä se työpisteen ilme merkkaa paljon, vielä jos jotain luovaa koettaa tehdä. Nyt kyllä kelpaa mennä huomenna töihin :)

    VastaaPoista