keskiviikko 16. elokuuta 2017

Ristiäislahjoja pojalle

Ristiäiset olivat viime viikon lauantaina ja pikkujäbä sai nimekseen Otso Ilmari

Otso nukahti nimen saannin jälkeen.

Nimeen ei liity mitään ihmeempää tarinaa, tosin Ilmari on myös papan toinen nimi, joten se tulee sitä kautta. Tein kerran nimikoneella netissä testin, jossa vastattiin erilaisiin kysymyksiin. Ylläri niin kone arpoi kaikenlaisia luontoon liittyviä nimiä. Laitoin niistä listan Nikolle ja naureskelin hieman, kun kone ehdotti Otsoa. Niko innostui nimestä ja kun sitä aikansa mietti, niin se vain jäi elämään, etteihän pojasta voisi mikään muu tulla. Myös tytölle meillä oli nimi, sillä emme tienneet raskausaikana kumpi sieltä on tulossa. Tytön nimi tosin ei tullut nimikoneesta ja sen valinta ei ollut yhtä selkeä kuin pojan nimen.

Laittelen ristiäisistä enemmän kuvia myöhemmin, kun saan niitä serkkutytöltä. Tässä sillä välin kuvia aivan ihanista ristiäislahjoista. Iso kiitos näistä!

Tämä tulee olohuoneeseen, kun saan ostettua kehykset. Tässä vastasyntynyt on oikeassa koossa, mittasuhteessa 1:1. Melkoisen pitkä kaveri ollut vatsassa.

Tällaista en ollut nähnyt aiemmin. Aivan ihana muisto ristiäisistä.


Harrastukset on jo päätetty, hih. Teksti on valittu niin ajatuksella, tykkään. Lisäksi pohjassa on ristiäisten päivänmäärä.

Nämä vein eilen kaiverrettavaksi. Toiseen tulee ensimmäinen hammas, toiseen ensimmäinen hiustupsu.

Pikkuriikkinen sormus oli kerrassaan valloittava. Sen saa myöhemmin myös kaulaan roikkumaan.

Ainakin Muumi-muki on erikoiserää, en ollutkaan nähnyt kuosia aiemmin.


Itse tehty toukkapussi on huikea. Sen verran tiedettiin tästä, että valittiin lanka etukäteen. Pitääkin testata illalla, mitä poitsu tykkää.

Vaatteita tuli myös erilaisia. Nämä menevät niin käyttöön. 

Kun vauva vähän kasvaa, niin voidaan siirtyä vauvan pussilakanoista lasten malliin. Vihreä väri on lemppari.

Ruokalappu tulee myöhemmin myös käyttöön.

Ihana. Otsolla on kolme kummia, kerrotaan tästäkin enemmän, kun saadaan ristiäisistä kuvia.

Yksi lahjoista oli soittorasia, mikä lähti vielä kaiverrukseen. Tämäkin tuli tarpeeseen, kun poitsu tykkää äänistä, eikä meillä ole kuin soiva pöllö.

Lisäksi Otso sai rahaa, pitää varmaan avata miehelle oma pankkitili. Myös kortit olivat aivan ihania, niistä ei ole kuvia kuin tästä yhdestä, kaikki on jemmattu talteen. Iso kiitos vielä kaikille paikalla olleille, lisää kuvia päivästä myöhemmin! :)


1 kommentti: