torstai 25. lokakuuta 2012

Esimerkillisyys

Tsekkaan usein aamuisin Facebookista kavereiden kuulumiset ennen kuin lähden töihin. Tänä aamuna seiskan maissa kaverini Ulla päivitti seuraavan kommentin:

"Aamuöinen pyörälenkki suoritettu :) näky kaunis tähenlentoki"

Siis tämmöisen kommentin jälkeen ei voi tehdä muuta kuin mennä töihin bussin sijaan pyörällä. Yleensä kuljenkin työmatkat pyörällä, mutta tällä viikolla olen mennyt töihin autolla juttukeikkojen vuoksi ja kummasti siinä kolmen auto/bussipäivän jälkeen laiskistuu. Ja kun ulkona on vielä pimeää ja kylmää ja ties mitä muuta.

Mutta täytyy sanoa, että viiden kilometrin aamupyrähdys pyörällä tekee todella hyvää. Eikä se ole loppujen lopuksi kuin asennekysymys, tuulihousut vaan farkkujen päälle ja myssy päähän (ainakin jos on tällainen vilukissa kuin minä). Ja kypärä, etenkin nyt kun tiet alkavat olla liukkaita. Pyöräkin vetristyi alkukankeuden jälkeen, vaikka poljinkin koko matkan samalla vaihteella – ainakin lihakset lämpesivät ylämäessä, kun oli pakko polkea seisaaltaan. Ja voi sitä raittiin ilman määrää ja mahtavia kaupungin valoja. Reipasta torstaita kaikille!

Ps. Ullasta voisi kirjoittaa ihka oman blogitekstin. Hän kuuluu niihin ihaniin ihmisiin, jotka ovat vilpittömästi iloisia toisen onnistumisesta tai vilpittömästi pahoillaan, jos toisella on huolia ja murheita. Meillä pitäisi olla enemmän Ullia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti