tiistai 18. marraskuuta 2014

Vko 46: Intervallilenkkejä

Viime viikko sujui tuttuun tapaan vauhdikkaasti. Maanantai-iltana olin kotona vasta iltakymmenen jälkeen, kun tulin venyttelykoulutuksesta. Huh huh, 16-tuntinen päivä... Keskiviikkoaamuna pidin tälle vuodelle viimeisen aamuspinningin, se jää tauolle loppuvuodeksi. Lisäksi olin keskiviikkona crossfitissa, samoin torstaina. Torstaina kävin suorittamassa "day 2:n", eli spinning-tuurauksen vuoksi väliin jääneen kerran. Viikonloppu olikin sitten liikkavapaata.

Lauantaina aktiivisuustavoitteet täyttyivät shoppailun ja tanssimisen ansiosta :)
Aktiivisuusmuistutuksia on tullut keskimääräistä enemmän. Jatkossa siis peppu ylös penkistä tasaisin väliajoin.


Maanantain intervallilenkki

Marraskuun lenkkiohjelma on seuraavanlainen: 2 intervallilenkkiä per viikko, kumpikin kestoltaan 1–1,5 tuntia, sekä kumpaankin lenkkiin 6 x kilometrin vetoja.

Koska mulla oli maanantaina omien ryhmäliikuntatuntien ja myöhäisillan venyttelykoulutuksen välillä aikaa, päätin suunnata lenkille. En saanut taaskaan kunnolla nukuttua sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja muutenkin ketutti meneillään olevat yt-neuvottelut, joten ajattelin, että samapa tuo on lähteä vielä vähän juoksemaan.

Lenkki tuntui melko rankalta. Ensimmäisen vedon tein heti alussa, sitten piti höpötellä hetki äidin kanssa puhelimessa. Sitten loput viisi vetoa ja autolla kohti venyttelykoulutusta. Kyllä teki terää, vaikka olo oli kuin zombiella. Ei oo noi intervallilenkit meikäläisen vahvinta aluetta.

Lenkin harjoituskuormitus oli rankka.
Kiersin Palokkajärven. Sinisessä sykekäyrässä näkyy hyvin puhelimessa lörpöttelypätkä.


Keskiviikon intervallilenkki

Keskivikkona lähdin lenkille crossfitin jälkeen. Crossfitissa tehtiin leukoja ynnä muuta, en enää edes muista. Joka tapauksessa en osannut suhteuttaa itselleni sopivia painoja ja otin leukoihin liian tukevan kuminauhan, joten treeni oli turhankin helppo. Torstaina kävin myös crossfitissa ja sillä kerralla meinasin kuolla :D Rankin kerta: 10 maastavetoa 35 kilolla, 10 burbeeta ja 10 boksihyppyä, niin monta kierrosta kuin 10 minuuttiin ehtii. Voi luoja.

Anyway, suuntasin keskiviikon kurssin jälkeen lenkille. Avopuolisoni lähti mukaan. Lenkki sujui varsin hyvin, ehkä hieman keveymmin kuin maanantaina. Vedot tosin olivat napakoita, piti hetki kävellä niiden jälkeen. Luntakin satoi, oli melkoinen fiilis tallata Ristikiven katuja lumisateessa. Hauskaa.

Harjoituskuormitus kohtalainen, maanantaina oli rankka.Tällaiset liikkatiedot viime viikolta. Mulla ois mielessä miljoona muutakin asiaa, mistä kirjoittaa, mutta aika on ollut kortilla. Mutta tulossa on muutakin tarinaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti