lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pitkäperjantain sulkapalloturnaus

Eilen oli kivaa, pidettiin sukulaisten kesken leikkimielinen sulkapalloturnaus. Joukkueita saatiin kasaan 6 eli 12 pelaajaa nelinpeleissä. Osa joukkeista oli sovittu etukäteen, esimerkiksi veljekset tai isä ja tytär, ideana oli muodostaa mahdollisimman tasaisia pareja. Meidät kolme naista (minä, sisko ja serkkutyttö) arvottiin kolmelle miehelle. Naureskeltiin, että heikosti menee, kun naiset joutuu arvontaan, hehhee. Mä sain parikseni iskän, ainakin pelikaveri oli tuttu ja turvallinen. Iskä on aika haka lyömään palloa ja pelisilmää löytyy. Ei siis huono arpaonni, vaikka muutkin vaihtoehdot olivat hyviä.

Iskä iskussa, mä varmistan takana.

Meitsi lyöntivuorossa.

Jos ois siskon kans päästy samaan tiimiin, ois joukkueen nimi ollu "hiki ja huti".

Tekstiilikaksoset.

Turnauksessa pelejä tuli yhteensä noin parikymmentä, kun kaikki joukkueet pelasivat toisiaan vastaan. Jokainen peli oli kaksi erää, pistekatolla 21. Viideltä ilapäivällä aloitettiin ja iltakympiltä lopetettiin. Pelit olivat tosi tasaisia ja mikä tärkeintä, kaikilla oli hauskaa. Hiki tuli ja nauru raikasi. Välillä lyönnit oli tosi pro, välillä naureskeltiin tyhmille mokille. Mun mielestä kaikki pelasi tosi hyvin, kehitystä oli tapahtunut valtavasti.

Pallo tulossa.

Valmiina lyömään.

Me hävittiin alkupeleistä yksi erä sedälle ja hänen tyttärelleen, muuten voittoputki eteni iskän kanssa hyvin, tiukasti, mutta eteni kuitenkin. Vika peli pelattiin mun pikkuveljiä vastaan, he olivat siihen saakka voittaneet kaikki erät. Meidän piti siis iskän kanssa voittaa vika peli erin 2-0, jos mielittiin voittaa koko turnaus. Yksikin hävitty erä, niin veljien tiimi olisi voittanut. Se oli kyllä melkoinen henkinen taistelu. Pikkuveljeä jännitti vähän pelata iskää vastaan, mua toista pikkuveljeä vastaan, sillä olin hävinnyt kaikki kaksinpelit aiemmin saaden muutaman hassun pisteen per peli.

Tiukkaakin tiukempi vika erä. Virheille ei ollut varaa.

Tiukka tilanne jatkuu.

Eräpisteet.

Tiukkaakin tiukempi vastus vikassa pelissä.

Eka erä meni tiukasti 21-18, meidän hyväksi. Toka erä alkoi meidän ollessa alakynnessä ja roikkuessa 2-3 pisteen päässä veljien pisteistä. Saatiin kuitenkin kirittyä ja voitettiin tokakin erä 21-18 eli koko turnaus! 

Voittajien on helppo hymyillä.

Lopputuloksena siis hävittiin kymmenestä erästä yksi erä koko turnauksessa. Voittajatiimi sai kiinnityksen kiertopalkintoon, minkä voi lunastaa itselleen kolmella turnausvoitolla. Palkinnon lahjoitti Juhani Kantonen Kyyjärveltä. Lisäksi naureskeltiin, että mukana oli rahapalkinnot, kolme parasta joukkuetta sai vielä arvat. Meidän arpa on vielä raaputtamatta, että tiedä millaiset voittosummat on vielä tulossa.

Ensi vuonna pelataan jälkeen!

Ensimmäinen kiinnitys tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti