tiistai 21. helmikuuta 2017

Synttärit 33 vee

Tänään täytin 33 vuotta. Pyöreät vuodet alkavat lähestyä, mutta silti mielestäni 33 on lähempänä kolmeakymppiä eli ei hätää.

Viime vuosien synttärit

Viime vuosien synttärit ovat olleet vähän erilaisia. Viime vuonna olin ollut juuri kipeänä ja migreenissä pari päivää, minkä lisäksi veljeni ja hänen avokkinsa muuttivat ensimmäiseen omaan kotiin, joten synttäreinä olin muuttotalkoissa. Illalla skoolattiin samppanjapullo mun uudessa kodissa ja mentiin nukkumaan jo yhdeltä yöllä, vanhoja alkaa väsyttää jo ajoissa.

Toissa vuonna 2015 olin kamalassa taudissa, viltin alla koko synttäripäivän.
http://juoksevabasiliski.blogspot.fi/2015/02/vahan-erilaiset-synttarit.html

Paljon onnea matkalla töihin



Tänä vuonna avokki kysyi mitä haluan tehdä illalla ja vastasin haluavani olla ihan vaan kotona. Facebookissa onnittelut alkoivat jo aamulla, sitten Whatsapp alkoi myös onnittelemaan. Ihan en ehtinyt töihin asti, kun työkaverit soittivat matkalta Lahteen ja lauloivat videopuhelun välityksellä paljon onnea, on ne suloisia. Töissä työpisteellä odotti kolme levyä Magnum-suklaata (en ole ikinä ennen maistanut!) ja pari pakettia suklaakeksejä. Lisäksi mulle tarjottiin lounas töissä ja Muuramen Alivesta tuli viestiä, että mua odottaa leffalippu ja hieronta, melkoisen luksusta!



Töiden jälkeen normipäivä, kävin vetämässä pienryhmälle crossfitin kaltaiset treenit. Sielläkin Janne tuli kaikenlaisten hiustuotteita sisältävän pussukan kanssa onnittelemaan, kyllä nyt hiukset ovat kohta elämänsä kunnossa. :) 


Kotona luvassa oli vielä yksi paketti ja onnittelukortti porukoilta, kiitos! Raksulta oli lahjaksi aluskerrasto, mikä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Kävimme sunnuntaina lenkillä ja vanha aluskerrasto puristi sekä vatsan että rintojen kohdalta. Nyt uusi kerrasto on kokoa L (!!!), eikä sekään ole yhtään liian suuri :D Lisäksi pussukassa oli unilelu vauvalle, söpö pöllö.


Painoa enemmän kuin koskaan ennen

Tänä vuonna synttäreinä olen painanut enemmän kuin koskaan ennen, lähes 71 kiloa. Paino ei kuitenkaan lannista, kun aina voi vetäistä päälle kiiltävät mammahousut vatsatuubilla. Jep, tilasin varta vasten nahkahousuja muistuttavat mustat äitiyshousut, enkä ole pitänyt niitä vielä aiemmin kertaakaan. Ajattelin, että ne olisi kivat käyttää viikonloppuisin, kun käy jossain ulkona kaupungilla, mutta ei ole vissiin tullut käytyä.


Synttäreiden kunniaksi ajattelin, että nyt on korkea aika, pöksyt päälle ja "hot mama" -look on valmis. Vai onkohan nää vaan ikäkriisihousut?


Iso kiitos kaikille onnitteluista, niitä on tullut valtavasti. Onnea myös systerille, hänelläkin on tänään synttärit. Siskon kanssa lahjoja vaihdetaan viikonloppuna. Nyt keskityn kullan kokkailuihin ja majoitun raksun kainaloon sohvalle katsomaan leffaa. Parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti