tiistai 4. maaliskuuta 2014

Synttärilahjoja ja ostoksia lomareissulta

Lomareissu on lusittu ja synttärit pidetty. Nyt voidaan paljastaa, eli olimme lomalla Espanjassa Alicantessa. Loman määränpäähän oli minulle yllätys aina lentokoneeseen saakka. Lomakuvia on vielä tulossa lähiaikoina. Otin kuvia vaivaiset 800 kappaletta, joten hetki menee ennenkuin valkkaan parhaat kuvat. Mutta tulossa on!

Tässä sitä ennen kuvia siitä, mitä lomareissulta lähti mukaan ja mitä kaikkea ihanaa sain synttärilahjaksi.

Aivan ihania synttärilahjoja


Virallinen synttäripäivä oli siis 21.2. Synttäreiden kunniaksi jumppavetäjä tälläytyi prinsessaksi...

Iso kiitos vielä ihanille asiakkaille, etenkin spinning-tunnilta. Moni polkija oli mielessään arvaillut tunnin aikana mun ikää biisivalintojen perusteella. Ihanin arvaus mun iästä oli tunnin jälkeen 21-vuotias, vaikka jäähdyttelybiisinä oli "olen kolmekymppinen" :D

Ihania synttärikortteja. Pidin vain pienet kolmekymppiset: synttäreille kutsuin vain vanhempani ja sisarukseni, kummini sekä mummot ja papan sekä avopuolisoni vanhemmat perheineen.

Systerillä on synttärit samana päivänä kuin itselläni. Lisäksi isällämme on tuolloin nimipäivä ja papan kuolemasta tuli 24 vuotta. Hän kuoli samana päivänä, kun täytin 6 vuotta ja siskoni 4 vuotta. Kaikista kaupan korteista valitsin siskolleni synttärikortiksi aivan saman kortin, minkä sain häneltä (kuvassa oikealla alhaalla). Melkoinen tuuri.

Sain Sonyn valkoisen kameran synttärilahjaksi.

Toivoin lahjaksi mm. kameraa, sellaista pokkarin ja järkkärin välimaastossa olevaa. Ja kas kas, sainkin sellaisen – oikein kaksin kappalein! Toisen Sonyn kameran sain vanhemmiltani, toiselta mummolta ja nuorimmalta pikkuveljeltä ja toisen Canonin kameran avopuolisoltani sekä hänen isältään ja äidiltään. Tämä kuvan Sonyn kamera pääsi käyttöön (koska sitä ei voinut enää palauttaa) ja kuvia tuli otettua Alicanten reissulla huikeesti.

Toinen kamera palautetaan. Sen tilalla ostan varmaankin pitkään haaveilemani vaelluskengät. Ollessamme viime kesänä Kevon reissulla jalkani huusivat hoosiannaa kovan ja kivikkoisen maaston takia. Mulla ei ole ikinä ollut sellaisia korkeavartisia ja kunnollisia vaelluskenkiä ja nyt ajattelin, että ne olisivat hyvä hankinta noilla synttärirahoilla kameran sijaan.

Muita lahjoja olivat mm. Kalevalan korut (pronssinen kaulakoru kummeilta ja Lumikukka-sarjan korvikset siskolta), juomapullo (hukkasin kolme juomapulloa 1,5 viikossa...) ja hikipyyhkeitä serkulta (voi ihanuus, kun on niin mun värisiä), Avonin shampoota ja hoitoainetta sekä hierontalahjakortti (sekin siskolta). Mahtava lahja oli myös pikkuveljeni ja hänen kihlattunsa ostama maapallo, aivan mahtavan näköinen! Olin joskus pikkuveljen kihlatun kanssa joululahjaostoksilla, kun ohimennen sanoin, että pitäisi joskus ostaa sellainen maapallo, joku vähän perinteistä kivemman värinen. Hyvin oltiin kuunneltu, Jenni < 3.


Reissuostoksia ja tuliaisia


Alicanten ostoksia: urheiluvaatteita, Dieselin laukku (puoleen hintaan tietty), 10–15 euron farkkuja parit, paitaa ym. Kaikki enemmän tai vähemmän alennuksesta.

Lomalla tuli käytyä ostoksilla. Kävimme mm. Niken, Puman ja Asicsen outlet-myymälöissä! Voi ihanuus, ostin itselleni uudet juoksukengät (harmi, kun ei pääse vielä testaamaan, toin Alicanten tuliaisena itselleni flunssan, nyyh), Niken repun (niiiin mun värinen), Puman juomapullo, Niken ohuet kollarit, shortsit, t-paita, Puman kengät...

Ja mikähän se lempiväri oli...

On bling blingiä.

Tuliaisiakin ostin. Niistä on pakko esitellä tää Castillo de Santa Barbarasta ostettu kilpi nuoremmalle pikkuveljelle. Vähänkö makea!Lisäksi käytiin lomalla jalkapallopelissä, siitäkin laitan vielä kuvia. Oltiin avopuolisoni (siis sen poikakaverin, inside-läppä, heh heh) kanssa samikset, kummallakin kotijoukkueen huivi kaulassa.Olen ostanut jokaiselta reissulta kokoelmiini lumipallon, sellainen löytyi myös Alicantesta.

Keskellä lumipallo Alicantesta.

Töihin ajattelin viedä tuliaikseksi karkkikakun, näitäkin oli vaikka millaisia.

Ens viikolla maistellaan :P

Ja sokerina pohjalla pakko esitellä vielä karikatyyri, minkä teki katutaiteilija Alicantessa. Upea piirros kustansi vain 20 euroa (ja vei aikaa 20 minuuttia). Omasta mielestäni olen itse aika tunnistettava, mutta avopuolisoni on hieman oudonnäköinen ainakin omaan silmääni. Jotenkin liian leveä leuka ja liikaa tukkaa :)Mutta nyt kuumaa mehua ja huilaamista, jotta tämä räkätauti selätetään. Seuraavalla kerralla laittelen lomakuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti