maanantai 7. heinäkuuta 2014

Aamulenkki Rethymnonissa

Toissayönä yöunet jäivät vähiin, kun heräsimme kolmen aikaan yöllä Kreetan lennon vuoksi. Reissukuulumisia tulee enemmän myöhemmin, tämä postaus keskittyy pelkkään aamulenkkiin. Siitä syystä, koska ihan kohta lähdetään vesipuistoon :)

Heräsin aamulla puoli seiskalta. Luksusta, 8 h yöunet takana ja niistäkin Polarin mukaan 80% levollista, kun yleensä sitä on vain 70%. Avopuolisoni ja pikkuveljeni nukkuivat. Vaihdoin hiljaa edellisiltana valmiiksi laittamani lenkkivaatteet päälle, pesin hampaat ja join vettä. Sitten toiselle pojalle vähän peittoa päälle, ettei vilustu ilmastoinnista, toiselle pusu poskelle.


Ulkona meinasin sokaistua. Hotellihuoneessamme oli hyvät pimennykset, kun ulkona oli jo valoisaa. Jes, vihdoinkin eka lenkki uusilla kengillä. Lähdin hotellilta juoksemaan kohti Rethimonin keskustaa. Tarkoitus oli juosta mittariin synkkaamani intervalli, mutta en siinä vauhdissa tajunnut, missä ne lenkin tarkemmat tiedot näkyy. Siis perustiedot sykkeestä, matkasta ja vauhdista näkyivät kyllä, mutta en löytänyt tietoja asettamistani sykealueista. Tein siis tietokoneella treenin, mihin oli ajastettu kaikki lämmittelyn kestosta ja sykealueista lähtien ym.

No ehkä ne olisi jostain valikosta löytyneet tai sitten pitäisi tietokonella valita oikeat näkymät. Unohdinpa siis tällä erää ne ja päätin juosta fiiliksen mukaan: välillä vähän kovemmilla sykkeillä ja välillä löydemmin.


Juoksin samaa tietä pitkin suoraan "sirkka-liikenneympyrään". Sieltä kurvasin rantaan, löysin Rethimonin sataman läheiselle rantakadulla.
Rankatua lähdin juoksemaan takaisin niin pitkästi kuin katua riitti. Se loppui melko pian, ja kurvasin jälleen tutulle kadulle. Lämpötila alkoi tuntua melko kuumalta loppulenkistä, mutta ennen kuin huomasinkaan, olin jo hotellilla. Hotellilla suihkuun ja aamupalalle. Nyt lenkin jälkeen kroppa ravittuna kelpaa lähteä uimaan vesipuistoon.

Tässä vielä tarkemmat tiedot lenkistä.

Tässä vielä palautumisesta pari kuvaa. Johtuen viime viikon kovista jumpista (äkkiseltään viikon tauon jälkeen), kroppa on vieläkin mittarin mukaan "erittäin rasittunut". Noh, huomenna pidän lenkkivapaan päivän ja vaelluspäiväkin on suunniteltu vasta perjantaille.Eli Polarin mukaan kroppa tippuu erittäin rasittuneesta rasittuneeksi ma klo 20.30 ja pääsee tasapainoon ke klo 10.30, riippuen tietysti muustakin aktiivisuudesta. Ja vaikka kello näyttää vasta aamukymmentä, niin kaloreita on kulutettu tänään jo tuhat. Pitää siis syödä hyvin, että jaksaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti