torstai 3. heinäkuuta 2014

Kesäloma!!

Täytyy kyllä sanoa, että maanantaina loma tuntui vielä hyvin kaukaiselta asialta. Töissä oli niin kiire, ettei tässä ole edes ehtinyt tajuta, että edessä on 5 viikkoa lomaa. Ja että lauantaina pitäisi olla matkalla kohti Helsinkiä ja sunnuntaina Kreetan koneessa. Matkalaukku on vielä pakkaamatta.


Maanantain aloitin tekemällä muistilistan töissä. Hyvä suunnitelma ja aika hyvin piti, vaikka päivät venyivät. Pelkästään maanantain, tiistain ja keskiviikon aikana työtunteja tuli 38... "Onneksi" mulla oli vielä parantelussa fillaroinnista tulleet rasitusvammat, niin olipa aikaa olla töissä, kun ei päässyt salille tai juoksemaan.

Pidin siis liikunnasta totaalilepoa la-ke, kokonaista 5 päivää. Pikkuisen kyllä hajotti päätä, just olin saanut hyvän juoksudraivin päälle ennen rasitusvammoja. Viime viikon lopulla en uskaltanut spinningpyörän selkään ja huomasin, ettei se kahvakuulakaan kovin hyvää tehnyt. Mutta lepo kannatti, nyt on taas paikat kunnossa, kirmaan niin lujaa ens viikolla Kreetan lenkkipoluille. Ja uudet kengät pääsee ekaa kertaa jalkaan, jes!

Muutoin vikat kaks viikkoa on olleet melkoisia. Freekuvaajan kovalevy hajosi, siinä samassa meni videohaastismateriaaleja. Yks kampanja tuli ihan puskista, paniikki. Ja nää oli kumpikin viime viikolla, jolloin perjantaina naurettiin, ettei pahemmaksi voi enää mennä. No, kyllä vaan meni. Aikataulut oli kamalat, kellon kans oli kova kilpajuoksu. Ihmiset oli lomalla, piti kauniisti lahjoa eräskin työntekijä käymään töissä parina päivänä. Ja onhan Keuruu ja Äänekoskikin melkein samassa suunnassa :D

Loput vastoinkäymiset kokivat sensuurin, eivätkä päässeet blogiin asti. Voitte kuvitella loput. Mutta jos ei muuta, niin tehtiin me kuitenkin tänään yksi vanhempi rouvashenkilö niin onnelliseksi – kuulemma nyt on pelastettu koko kesä ja omien sanojensa mukaan hän on ikuisesti kiitollinen. Taisi mennä meiltä molemmilta eilen yöunet (sekä häneltä että minulta), mutta loppu hyvin, kaikki hyvin :)


Mutta, tänään klo 16.30 lista näytti yllä olevalta. Done! Ja työpäivän jälkeen pääsin nollaamaan pääni juhannuksen jälkeen ekaa kertaa spinningiin. Tänään kyllä ohjaaja meinasi itse kuolla, huh huh. Raskain spinning, reilu viikko taukoa sykeliikunnasta, liian kevyt salaattilounas, liian vähän unta, liikaa töitä. Mutta kyllä nollasi ja tuntui hyvältä!Kotona mua odotti minikokoinen viinipullo ja suklaata, avopuoliso oli halunnut yllättää loman kunniaksi. Lutuista. Ehkäpä sitä nyt vähän yhden kerran. Huomenna porukoiden kanssa shoppailee ja vikat jumpan pidot. Sitten pikkuveli jää yöksi ja lauantaina menoksi.


Ihanaa kesää! Palailen seuraavan kerran varmaan Kreeta-kuulumisilla. Ja hei, loppuun vielä kunnon muotikuva. Spinningin jälkeen pyöräilyshortsit, töiden jälkeen saappaat (ja nämä hienosti tietysti samassa kuvassa) ja työkaverilta kukkaköynnös lainaksi, näillä kelpaa aloittaa loma! Ootte raksuja! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti