maanantai 10. elokuuta 2015

Rouva Ulvilan fiiliksiä häiden jälkeen

Vaimo. Rouva. Ulvila. Monta uutta sanaa ja asiaa opeteltavaksi. Tänään vein hääpuvun pesuun ja vastaus "mille nimelle laitetaan" oli luonnollisesti vanhasta muistista: "Kanto... Eiku Ulvila Päivi".

Häät menivät erittäin hyvin, onnellisesti ja nauraen, hieman alttarilla jännittäen ja liian nopeasti. Kaikki sujui mallikkaasti ja oli hauskaa. Mummoni oli kommentoinut, että Päivi on nauranut varmaan koko vuoden edestä. Kerron lisää hääfiiliksiä häämatkamme jälkeen ja sitten, kun saamme valokuvaajalta kuvat. Tässä kuitenkin muutama valokuva alkumaistiaisiksi. Lisää kuvia Instagramissa hashtagilla #ulvilat


Alttarilta tulossa, enää ei jännitä.


Tervetulokyltti Varjolassa Laukaassa.


Näkymä pöytään ja komuutille.


Hääparin pöytä.


Pöytäkoristeita.


Hääkimpun heitto.


Ihanat naiset hääauton luona.


Ihania sukulaistyttöjä.


Häätanssi.


Rakkauslukko jäi Varjolan sillankaiteeseen.


Hääauto oli katseenvangitsija.

Eilen olikin sitten eka päivä vaimona, mikä meni hyvin "romanttisesti" kotona siivoten ja tunkien hääkoristeita kaappeihin. Tiesin, että tavaroiden poislaittamiseen menee aikaa, mutta en sitä miten kauan se vie. Koko päivä tuusailtiin, jaoteltiin mitkä tavaroista jäävät itselle, mikä menee myyntiin ja mikä roskiin. Sitten vielä pakattiin illalla matkalaukut häämatkaa varten. Tällä hetkellä siis olemme Vantaan lentokentällä, kohta määränpäänä Singapore välilaskulla Istanbulissa. Singaporessa olemme kolme yötä ja sitten matka jatkuu Balille. 

Tää matkustaminen tuntuu superhelpolta Norjan vaelluksen jälkeen. Automatka meni hujauksessa, ylinopeasti. Kolme tuntia autossa Jyväskylästä Helsinkiin ei tuntunut missään Norjan ja Ruotsin kahden päivän automatkan jälkeen. Olin Ikean kohdalla lähinnä ihmeissäni, että nytkö jo aletaan olla perillä. Lisäksi matkalaukku painaa vähemmän kuin rinkka, eikä sitä tarvi kantaa kuin tiskille. Ja jos jotain unohtuu, niin voi ostaa paikan päältä. Helppoa.

Tässä vielä muutama fiiliskuva eiliseltä kotoa, kun laiteltiin tavaroita pois.


Vihkisormuksessa on bling blingiä, kihlasormus on Kalevalan Kaisla.


Morsiuskimppu ja rakastunut Bamse.


Ruokapöydän kukka-asetelma juhlasta.


Vieraskirjana toimi taulu, myöhemmin tähän tulee hääkuva. Maljakossa peikonpähkinän oksia juhlasta.


Työkavereilta saatu itse suunniteltu taulu. Taulussa teemavärit, hääpäivä ja ikuisuuden symboli, ei voisi enää upeampi olla :) Vähän tyhmästi näkyy tuo liitutaulujen heijastus tässä, mutta älkää välittäkö siitä.


Polttarikansion diplomi.


Huomenlahjaksi sain ihanan rannekellon.

Kohta lentokoneeseen. Palataan häämatkan jälkeen jälleen. Laitamme matkalta silloin tällöin kuvia Instaan, joten seurailehan #ulvilat

Ja iso kiitos vielä kaikille häävieraille, jotka tekivät elämämme tärkeimmästä päivästä ikimuistettavan. Ja kiitos lukuisista muista onnitteluista, niitä on tullut niin paljon, ootte ihania.

Loppuun vielä pakollinen kuva vaimotukasta. Vaimopolkkahan siitä taisi tulla. Kun palataan koti-Suomeen, niin väri saattaa muuttua, muuten näyttää ihan liikaa rouvalta. Reissuun ei vielä viitsinyt värjätä, kun väri kuitenkin haalistuisi auringossa. Äkkiseltään melko lyhyt, mutta eiköhän siihen totu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti