perjantai 7. elokuuta 2015

Viimeistä iltaa neitinä

Huh huh, huomenna olisi H-hetki. Tällä viikolla on hoidettu viimeistelyjä, niitä on riittänyt yllättävän paljon. Tienvarsikyltit, kuvat, vieraskirja, karvanpoistot, kynnet, huomenlahja, ynnä muuta sälää.


Morsiamena olen varmaan laiska, en ole askarrellut mitään, jos ei saippuakuplakorin tuunausta lasketa. Eilen torstaina kävin ekan kerran askarteluliike Sinellissa ihmettelemässä, että sieltä löytyy vaikka mitä. Löysin mm. mallikukan, jonka kanssa painelin kassalle. Kukka ei ollut myytävänä, mutta toisella kerralla onnisti: "Oletko ihan varma, ettet myy tätä?", kysyin myyjältä. Lopulta poistuin liikkeestä valmiskukka kourassa, askartelut taas onnistuneesti vältetty.Eilisaamuna tajusimme, että autonkatsastuksessa on vika päivä, kun olemme häämatkalla. Ja takavalo on yhä rikki. Kaikesta huolimatta painelin katsastukseen ja läpihän se meni. Enpä ole ennen katsastanut autoa hääpuku kyydissä.


Tänään koristeltiin juhlapaikka kaasojen avustuksella. Pientä ongelmaa oli äänentoiston kanssa, mutta saatiiin homma ratkaistua. Hiuskukkiakin oli epäselvästä kommunikoinnista johtuen liian vähän, mutta Päivin Puska ja Pensas pelasti, tai pelastaa huomenna tilanteen. Vaelluksessa saatuja rusketusrajoja yritettiin myös peittää itseruskettavalla, tuloksena neekerikäsi. Noh, jospa se vähän lähtisi saunassa. Hope so. Häätanssin kenraalitkin oli tänä aamuna, eiköhän sekin jo mene ainakin välttävästi.


Nyt vielä pesulle, sitten unten maille. Vikana neiti-iltana kaasot ovat seurana, avokki lähti evakkoon toiselle bestmanille. Näemme siis vanhanaikaisesti vasta kirkossa :)

Pus pus, palataan seuraavan kerran rouvana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti